1 Låda Mellanmål på väg kvar sen är det slut…..

1 Låda Mellanmål på väg kvar sen är det slut…..

1 låda mellanmål på väg kvar  …..

vi gör bokpaket, säljer för endast 199:- 🍓 boka ditt paket på info@miaanemyr.se Ord pris 378:- ink moms. Priset gäller inom Sverige
Vi erbjuder swichbetalning postar omgång efter betalning. 

Inspirerande handböcker utan socker/ gluten hur man skapar hållbart hälsofrämjande liv steg för steg/Författare & livsstilsentreprenör
 Mia på miaanemyr.se

Inspirerande handböcker de kallas för husbiblar, slits ut och många har köpt till släkt och vänner för de är sååå bra med hela livshjulet i bokform.

Boken Mellanmål på väg nominerades i Svenska måltidsakademin när den första utgåvan kom 2014
Adrians Kalasbok naturligt gott har det också skrivits mycket gott om. Den är en liten bok med stor tyngd – ”Barn gör inte som vi säger utan som vi gör”

Vi vet både du och jag att samhället är fyllt med skam skuld och en stor problematik inom folkhälsan. Stigande fetma, diabetes & psykisk ohälsa ökar markant.

Jag har arbetat så många år nu med människor så jag är vis av envishet att säga om vi förändrar vårt förhållningssätt till det egna jaget & vågar börja leva våra liv så som jag beskriver i böckerna kommer det ske en förändring lite över allt åt det mer hälsofrämjande hållet…

Jag Lever som jag lär och lär som jag lever – Jag har världens bästa arbete & arbetar med det jag brinner som mest för – Människor som av en eller flera orsaker behöver stöd i sitt liv det kalllas för Livskompetens låter enkelt,,, ja det är enkelt med kunskap steg för steg.

Bästa början hos mig är bokpaketen 

 

Sol från Sileo – Mia Ånemyr som sitter och bloggar , signerar beställd bokpaket, programerar nya inlägg till bloggen.

Sen idag ska jag lära mer om föryngring på cellnivå.
Låter det intressant kan du få veta mer maila info@miaanemyr.se om du som jag är noga med vad du använder och lägger din tid på för något!
Puss…..