1997, var jag så sjuk så vi hade kommunal hemtjänst

1997, var jag så sjuk så vi hade kommunal hemtjänst
💥💥 hej & god morgon 💥💥 Kan jag kan du, våga lyssna på den hälsofrämjande rösten i ditt liv! Här finns kort om min resa…🙏💪🌞🚴‍♀️ mitt entreprenörskap, bygger på min dåtid, hur jag tog mig från sjuk anställd till att öppna eget företag 2006 🔑🌟🧘‍♂️
1997, var jag så sjuk så vi hade kommunal hemtjänst.
Klok som en bok denne man.
Det han gör med sina patienter, gjorde jag med min läkare 2001…..
En lång resa att få sin behandlande läkare med på hälsoresan. Från 2 fulla dosetter medicin, dem lämnade jag tillbaka, till läkaren!!
Steg för steg dag för dag nästa ordagrant som Rangan Chatterjee beskrivet.
Han har också gjort livsresan omstarten Sileo på latin. Vi äger vår hälsa, lägg fokus på att reda ut det du kan förändra det är din miljö till 90 %, genetik, är bara 10 %
❤ Sluta Banta- Börja Leva ❤ Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
att jag jobbar så starkt med det jag gör beror på de komplikationer som jag får leva med livet ut dagligen. Tack vare att jag lyssnade på sjukvården, när jag sökte Mig & min hälsa ❤ Var sjukligt överviktig,olycklig, arbetade inom sjukvården, då!
Läs boken #ranganchatterjee, läs/lyssna på bägge, han gett ut !!
❤ Sluta Banta- Börja Leva ❤ Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Har du inte Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturlig gott ännu är det en bra början. / ditt ledarskap ditt liv, dina barns arv och liv finns i dig idag. Som jag skriver om i boken Adrians Kalasbok naturligt gott! Barn gör som vuxna gör så hur gör du?
Vad handlar man, vad äter man, när rensas skåpen till hälsofrämjande hållbar livsstil. När görs planeringen, när finns egenvård mm?? Ansvar att bli sitt bästa jag!!
Var din plan trogen det är ditt liv.
Du kan allt du vill. Ingen är sin vikt, sin värk, sin övervikt, sin behandling & alla som presenterar sig som överviktsopererad? Vem är du i ditt hjärta ❤🙏❤stanna upp &
Fånga dagen innan dagen fångar dig
I dag skapar vi vår bästa dag, jag har några livesändingar på FB i grupper jag driver sen blir det hemester. cykla och stora drömmar kan bli sanna det vet jag och jag delar min resa för att smitta andra att det handlar ej om vikten det handlar om det personliga ledarskapet – Det kan du ändra på 30 sekunder…. JA om du vill – Jag valde att vilja 2001…………. sedan har jag vart min plan trogen dagligen. Ramlat, rest mig upp, fallit, som ett barn på cykel från 3 hjuling till 2 hjul
Jag cyklar vidare på min framgångsväg häng med du också
Lev Ditt Liv- Mia Ånemyr/ Sileo