35% har gått upp i vikt sedan pandemin

35% har gått upp i vikt sedan pandemin
Pandemin ~ Viktökning det är  35% av befolkningen sin har gått upp i vikt!
Om du vill komma tillbaka i form. ☆Varför inte Kickstarta din viktminskning med väl beprövat program som hjälpt tusentals människor världen över 😀
☆Programmet innehåller, upplägg på 9 dagar. Med kosttillskott, shake, kostchema, träningsprogram, hälsovägledningsamtal ingår & mail support 🙏 ingår! Man har dag för dag schema & goda recept! 
Kickstarta din livsstilsförändring

Programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. För vem? För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Du får tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas.


– Det finns dessutom en app fylld med ännu mer kost, tips, inspiration.

💪 För mer information, lägg bara ett mail till
mig/Mia på

info@miaanemyr.se
du har allt att vinna.
Lämna telefonnr så ringer jag dig efter att vi bokat tid för samtalet! Det finns butik i Enskede och online världen över! 

Mer ork, mindre vikt & full support 😍 mot hösten i full power💕 dessa produkter använder vi själva och arbetar med sedan över 19 år. Rekommenderar inget som ej används med gott resultat.

Igår ringde det en ung så tacksam jag har tappat 5 cm runt midjan alla redan. Tack för att du tipsade mig och så enkelt det är. Bara följa dag för dag!

Viktkontroll på bästa sätt!