8/2-23 – 21 år sedan jag Mia tog 1:a Steget till Hälsofrämjande livsstil.

❣8/2-23 – 21 år sedan jag Mia tog 1:a Steget till Hälsofrämjande livsstil. Att välja väg i livet! 
Jag skrev på avtalet & 🔑 Att börja arbeta med Aloe Vera. 
December 2001 började familjen dricka Aloe Vera. 3 månader senare såg omgivningen den positiva skillnaden och började fråga hur kan vi också börja dricka Aloe Vera? 
Grunden till att jag sa upp mig 1 år efter & arbetar hemifrån sedan 2006 med olika yrkesroller, kompetenser & livsstils erfarenheter.
 
⛔ Prestationsprinsessan höll på att äta ihjäl sig.
Innan uppvaknande att det går att ändra vad, när & hur tankarna till livet. Även inledningen i handboken Mellanmål på väg…
 
Den egna Omstart/Sileo lyser som en röd tråd Igenom hela företaget som dessutom har namnet Sileo, drivs av Lev Ditt Liv Mia Ånemyr Entreprenör läs mera 
 
Livet en gåva värd att förvalta. Kan jag kan Du
 

Nej denna inställning till livet fanns ej i tidigare liv. Maria Olsson som jag hette tidigare hon jagade endast platt mage hade attityden att går jag bara ner i vikt och blir smal så kommer allt att bli bra!
Ett rätt bra sätt att lura sig själv! Men så gjorde jag och får då resten av livet ta hand om vad som skedde i jakten på den platta magen.

Då på slutet av 90 talet var det så illa att vi hade kommunalt stöd i hemmet som tog hand om barnen. För jag låg i sängen o hade bantartankar, utvecklade även bullimi.

Resan från sängen till alla dessa steg. Att göra det omöjliga möjligt dagligen! Ger endorfiner till hälsa att växa i hälsa är det jag kort och gott bidrar till i företaget till de som stannar kvar lyfter luren och ringer för att ta 1;a steget behöver man börja. Då har man redan gjort  50 % av jobbet!

Allt detta har jag skrivit om i alla år sedan jag startade bloggen 2009. 

Men jag har även insett att det människor ser är vad människor tar med sig!
Att jag har förändrat vikten.

 

Men det är hur man behåller den livet ut som dessutom är helt olika för alla – här har jag kopplat på mina övriga yrkeskompetenser i företaget så som jag skrev handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott!

Jag arbetar hemifrån, online & ute på företaget. Sedan 2006 företagare som hjälper framförallt Qvinnor att förenkla livet och få tid att leva det med allt som ingår genom affärsutveckling & driva företag hemifrån Läs gärna mera här

Om Mia och vad finns i företagspaletten nedan!

Väl mött! Lev DITT LIV Mia Ånemyr 

Telefon: 0706 – 204 206
Kostnadsfri Telefonsupport Måndag & Torsdag kl 11,00-12,00
Mail info@miaanemyr.se

Författare, Entreprenör inom livsstilshälsa & entreprenörskap, utbildad ekonomi/lönehandläggare, ekonomi coach. Arbetat fackligt under många år med lagar och avtal innan jag startade eget. Som konsult i företaget har jag arbetat som uthyrd inom ekonomi, även några år med Charlie Söderbert på Balansekonomi AB 

Även utbildad inom Transaktionsanalys,  Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Dipl, Kostrådgivare, ISODieten Coach och Hälsoleverantör mot företag! 
Forever Business Owner, sedan 2002

2003 gick jag till chefen & sa upp mig, vägen därifrån kan man läsa mera om ”här”