Acceptera smärta..

Acceptera smärta.. Smärta sorg, det fungerar ej, stort område. Tanke – känsla – handling ACT Topp 9 vi svarar öppet här i bloggen!
Käre värld, världen behöver mer kärlek. Mer omfamnande. Nästan så vi skulle bjuda in till kramkalas. Nu är vi vid Topp 9, Men Mia det fungerar ju för andra, obeservera att fokus ligger på andra ej jaget. De måsta vara något fel, det gör ont, mer smärta i kroppen. Hur kan det bli så här? Varför har ingen sagt detta till mig tidigare. osv……

Innan vi startar utbildningarna, har vi ett kostnadsfritt samtal med dem som vänder sig hit till företaget Mia Ånemyr. – Varför kanske du funderar? För att ta reda på om det är rätt företag man vänt sig till. 80% som kontaktar oss söker egentligen sjukvård,  har med all sannolikhet fått information flera gånger om. Vi vet både du och jag att information kan behöva ges på olika sätt, att möta individen där dem är..
– Det lägger vi mycket tid på här. Då får vi bra samtal, det är ej ovanligt att det kommer, Mia varför har ingen berättat om dig tidigare. Då har jag självklart gått denna utbildning före / vi har många fetmabehandlade med kirurgi som söker upp oss/ också därav att vi även tar upp det i detta rosa inlägg. (Orange bilder friskvård för fetmabehandlade)

Att acceptera det som ej går att förändra och förändra det som går att förändra med små små steg dagligen-
ACT, kallas för tredje vågen KBT. Att finna balans mellan acceptans och förändring!
Målet med ACT att klinten ska så möjlighet att skapa ett mer meningsfllt liv genom att acceptera livet precis som det är – med sorg , smärta och känslor av otillräcklighet. ACT lyfter fram balansern mellan- Acceptans och förändring
Inte perspektivtagande mindfulness och aktiv handlinig.

Från den dagen den egna resan startade för mig Mia kan jag aldrig säga med kärlek det sitter ej i vikten. – kan låta klychigt när man är mitt i en viktresa som samhället ofta nämner det. Här är det oerhört smart att vi hjälps åt att inse skillnad på att inget händer vid viktiminskning sådvida det ej finns kunskaper om hur det blir hållbart, jojobanta har de flesta gjort någon gång i livet!

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG? MASSOR.
Man kan ta del av Mias resa den finns i utbildningspodden avsnitt 42-44
Man kan ta del av kostnadsfri utbildning i poddformat
Man kan ta del av allt i bloggens olika kategorier
Man kan ta del av när Mia var på TV4 och pratade miljösmart matlagning
Man kan boka utbildningen på 5 eller 10 veckor platsoberoende här ingår ej kosttilskott, protein utan vår utbildning som Mia har arbetar med i så många år:
Man kan boka färdiga program där ingår hälsovägledning 3 samtal till ett värde av 1995 kr man betalar för programmen som finns från 4 dagar till 90 dagar.
Man kan gå vår matsvinns skola
Men jag vill ju bara gå ner i vikt? – Det kommer du att göra, när vi arbetar med dig inifrån och ut
Det gör ont i kroppen, nu när jag har gått ner 35 kg? Smärta som hell….. vi går igenom vad som är bra att göra.

Vi har verktyg du har problem, hinder som oftast sitter i knoppen! Genom att arbeta med ACT kommer du finna dig själv och kunna skapa ett  hållbart liv utfifrån dig och dina förutsättningar.

Alla andra är redan fullt upptagna med sig själv, sina steg!

Många följer  olika pepp konton på instagram, det kan vara en fälla för dig. Då du ej har samma behov som den du följer . Du har dina behov lägg tid på det! – Det är viktigt – Den ända gång som jag Mia pratar vikt är det stora medberoende som framförallt finns på instagram bland fetmabehandlade med kirurgi. Det är fler och fler som blir sjuka av hysterin…. Träningspass och vette katten vad . Dag för dag. Det är 365 dagar på 1 år. Varje dag är en pallet med livskunskap där bla träning är den bästa den som görs dagligen, så då blir det dag X av 365. Stressa ner och se vad saker och ting betyder.

  • Du är bra precis så bra som du är just nu! – Vill du boka ett kostnadsfritt samtal maila och berätta vad som är problem just nu så återkopplas med tider för samtal inom kort info@miaanemyr.se

/Mia Ånemyr

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”
Företaget, Mia Ånemyr har specialistkunskaper om obesitasoperationer, friskvård och självledarskap

Nästa inlägg gör vi en lista på Topp 10