Add Health Media firade 20 år

Add Health Media firade 20 år med buller och bång!
Åren går fort när man har kul. För mig är Add Health Media något extra starkt. Det var här jag fick mitt genombrott i media som tidningen Doktorns krönikör för 9 år sedan.
Känslan att starta en blogg och börja berätta hur det kan bli om man inte tar reda på VARFÖR när man letar snabba Qucix fix. Varför är det viktigaste i allt, speciellt viktigt om du tror något. Ta reda på vem du är och vad du har i bagaget, vad kan förändras och vad behöver accepteras.

Bloggen tickade på snabbt, krönikorna började göra succé helt galet magiskt. jag har ju både läs och skrivsvårigheter så att skriva har jag aldrig gjort tidigare.

När jag berättade för goa vänner att jag skulle börja blogga 2009,,,,,, fick jag tillbaks har du anställt någon som skriver åt dig…… Nix stör man sig på mitt sätt att skriva så sa jag då är det fel fokus.

Krönikorna finns att läsa på Tidningen doktorns hemsida, & det bästa är att dem är korrekturläsa innan utsläpp av bästa Anders Aker. så vi har skrattat under åren. Några finns länkad i bloggens del Mia i media de är lika aktuell nu som då,, ja i vissa fall mer aktuella!

Igår kväll skrattade vi år Titti Shultz grym föreläsning som avlöstes av Mediegurun Thomas Juréhn.

Bilder från gårdagens party nedan

 

Radioprofilen Titti Schultz

 Buffé med utsikt

Mediegurun Thomas Juréhn

På väg mot partyg tog jag fötterna från Gamla stan till Kolskjulet – Förena nytta med nöje. sköna skor och vattenflaska i väskan. Nu är väskan packad och jag loggar ur tar mig mot Strängnäs specialist klinik. Kommer mer på hemsidan framöver – Kram Mia Ånemyr, psst du har väl miaanemyr.se nyhetsbrevs prenumeration? om inte sätt fart så missar du inget viktigt!