Adhd – från duktig flicka till utbränd kvinna

Adhd – från duktig flicka till utbränd kvinna

                                                                                                                             Betalt samarbete med Bokus

Lotta Borg Skoglunds egna ord:
”Under mina år som läkare har jag träffat många flickor och kvinnor som kämpat så hjärtskärande hårt för att få ihop sina liv.

Trots intelligens, trots begåvning och livsklokskap, trots vita knogar och ständiga omstarter berättar de för mig att de bara inte får livet att fungera. Tyvärr har vare sig forskningen eller vården haft ett särskilt stort intresse för flickors och kvinnors unika utmaningar vid adhd och kunskapen om den här stora gruppen av kämpande människor är fortfarande skrämmande låg. Den här boken är till er.”

ADHD kan ta sig mycket olika uttryck utifrån biologiska skillnader mellan könen och tyvärr är kunskapen fortfarande skrämmande låg när det gäller flickors och kvinnors unika utmaningar.

 

 

 

 

 

Denna bok rekommenderar vi stort till dig som kvinna som kanske ej har förstått varför ditt liv ser ut som det gör! I jakten på idyllen, du kanske har en övervikt som du slitit med och ej blir av med! Du kanske funderar på att genomgå överviktsbehandling med kirurgi? Läs denna bok INNAN!!

Det kan underlätta ditt liv!

 

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare & specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se