Äggröra med kalkonbacon

Äggröra med kalkonbacon

  • hg Kalkonbacon
  • st Ägg
  • 4-6 st Kokt potatis (valfritt)
  • Svartpeppar efter egen smak
  • Basilika

Gör så här!

 Snabbmat mitt i veckan

  1. Klipp baconet i bitar innan du steker det i pannan
  2. Stek sedan potatisbitarna i fettet som du får ut av baconskivorna, om du önskar
  3. Vispa äggen och häll över. Rör om tills du fått önskad konsistens på äggröran.
  4. Egen snabbmat när den är som bäst
  5. Servera gärna en tomatsallad till
  6. Tips! Servera gärna måltidsdryck smaksatt med naturliga smaker
  7. Färdigkokt kall potatis är alltid bra att ha klar i kylen eller frysen. Går att frysa in i bitar utan att den vattnar sig.
  8. Smaklig måltid!

Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Hur kan jag hjälpa dig?

”Klicka här”