Alla kan bli sitt bästa jag- se dig i spegeln, vänta EJ på tiden!

Alla kan bli sitt bästa jag- se dig i spegeln, vänta EJ på tiden!
Varje morgon samma tid, kaffe, papper & pennor, Dagens Todolista & God bok i örat! Ser över att dagens strategi är klar & idag söndag matlagningsmorgon.
✅ Lagar mindre mat idag, dax att äta ur det färdiglagade i frysen! 👌
✅ Jag är så exalterad efter gårdagens live . Wow, vad roliga saker augusti ERBJUDER!
✅ kommer att liva senare i eftermiddag i FB gruppen @neorabecomeyoutbestself. På FB @miaanemyr där hela Sileo finns hette tidigare som en del av företaget. Lev Ditt Liv- Mia Ånemyr, där blir det en & annan live under Augusti, 10 år på FB hur galet skoj som helst.

Så roligt att ringen är Sluten & allt digitalt igen som det var när jag startade! Mer om det i kommande live. från sjuk anställd till entreprenör sedan 2015 går varumärken som jag driver under Sileo – Mia Ånemyr företagets FB sida denna 👇❌
✅först ska vi fira barnens pappa & #adrianskalasboknaturligtgott ’s morfar som firar sin födelsedag idag 🎉 tårtan är klar ur boken & på spisen fräser det ✅#nyttigapannkakor recept på hemsidan i bloggen www.miaanemyr.se
✅Berätta gärna om du tycker det saknas något på hemsidan? Här eller i DM 👌🙏
✅Inte många bokpaket kvar, galet skoj, ✅podcasten går som tåget. Den ger 1 års stöd, kostnadsfritt. För hållbar livsstil som ur Mellanmål på väg! Finns på hemsidan
✅Självledarskap, tid & ekonomi, är & har alltid vart den röda tråden sedan starten i mitt företag.
✅att göra fetma behandling mot sjukdomen fetma är ingen Quix Fix, det är något man gör som sista utväg, om det EJ räcker med självledarskap & att vara VD i sitt Liv. Av just den anledningen slängde jag mig ut på Sociala medier & startade en blogg för 10 år sedan! Vem är du? Vart ska du? VARFÖR alla VARFÖR? Många läste mina krönikor i tidningen Doktorn bla….
✅Alla kan bli sitt bästa jag- se dig i spegeln, vänta EJ på tiden! Det blir inte mer tid, nästa vecka. Är du beredd att vara dig trogen dagligen, är det bra nog, dag för dag, steg för steg. Blir till slut ÅR!
Hur vill du att ditt liv ser ut om 1,3 & 5 år?
Denna kommer säkert många ihåg? Självtestet som vi jag och min KBT kollega, satte upp på hemsidan, hade inget med Överviktsoperation att göra. Det hade med entreprenörskapa att göra, att självleda sig i livshjulet delar.
Jag & mina konsulter fick skäll,  vi skulle ha hela världen överviktsopererad!!!! TRO är ej samma sak som att Veta, mer kommer live på FB!!
#miasplaneringstips,Mellanmål på väg!
Var rädd om dig du med!!
Sol Mia på Sileo
Entreprenör
Bilden kan innehålla: mat