Allt är möjligt genom Kylskåpsröj

Allt är möjligt genom Kylskåpsröj

Dagens tråkigaste fråga för många ”Vad ska vi äta” slipper du genom framförhållning & planering av familjens måltider!  Mia grundade Livsstilen Kylskåpsröj för många år sedan när hon utbildade sig inom kost & beteendeförändring gjorde hon onlinetjänst av systemtänket.

– Nu finns denna tjänst platsoberoende genom 3 telefonkonsultationer á 50 minuter, jag hjälper familjer, singelhushåll mm att Komma igång att tänka på ett nytt sätt – Ett sätt som skapar lägre omkostnader & mindre stress! Du får hjälp att planera hur man handlar på detta sätt för att uppnå en mer hållbar budget! 

I dessa tider med lågkonjektur så sänker jag priset för att kunna hjälpa ännu flera att ”Komma igång med tänket!”

 • 50 % = 1,648;- ink moms det ingår veckoplan för 4 dagar plus veckorecept så du kan komma igång smidigt.
 • Ord pris: Ord pris 3,299 :-
 • Boka genom att maila info@miaanemyr.se lämna namn och telefonnr jag återkopplar för mera information och tidsbokning!
 • Mia grundade Livsstilsutbildningen Kylskåpsröj för många år sedan, fokus planering, näringslära att ej kasta rester helt vanlig mat och ekonomi, att se till att pengarna räcker hela månaden för hälsofrämjande matplanering

Under flera år var denna tjänst online med 3 veckors intervaller. Stängdes ner 2022 för att människor fokuserar på vikt och systemutbildningens fokus är och har alltid varit planering av ekonomi, tid & näringslärnas samtliga val.  Tid som man kan göra så mycket mer av än att stå i kön på affären och handla efter en inköpslista.

Här lär vi vuxna även näringslära då det behövs för att handla efter kategori, Protein, Kolhydrater, fett & Growth Mindset att handla  bästa kvalitet till lägsta pris. Släng den förskrivna matlistan och gå in i affären med nytt synsätt!
Du har kunskap om familjens näringslära, för framtiden !

Med bättre planering & framförhållning kommer måltiderna att bli roligare, godare och mer hälsofrämjande.
Dessutom kommer du få mer pengar över i  plånboken – och mer tid att lägga på dig själv och din framgångsväg.

Har du övervikt, NPF familj, äter i känslor, kan vara att maten är en form av Molgan/tröst som tas till när motstånd finns. Saknar struktur äter för stunden och upplever att matkontot ej räcker för hela månaden!

Struktur av Måltiderna 3 huvudmål plus 2-3 mindre måltider / dag planeras för att misslyckas, alt planer för att lyckas, till ett rikt och meningsfyllt liv alternativt planera för att du kommer fortgå som misslyckad.

För att göra en Måltidsstruktur – Måltidsordning – Tallriksmodeller,  behöver man veta en hel del för att sedan kunna GÖRA det som finns motivation, resurser till!

 • Vad ska jag äta? Vilka näringskällor är aktuella för bästa hälsa, vilka livsmedelsval ?
 • När ska jag äta? Hemma, på väg, jobbet, barnen efter skolan finns mellanmål klart?
 • Hur ska jag äta & varför? Anpassat för stunden, anpassat i konsistens, finns utrustning i köket?
 • När sker tillagningen? Varje dag eller veckotillagning på söndag eller den dag som passar dig i veckan?

Svarar man dessutom JA på dessa frågor då tar man sedan reda på HUR man GÖR för att

 • Vill du spara tid och pengar?
  Med välplanerad veckohandling tar du vara på all mat du handlar, plus att du sparar tid såväl som pengar.
  Vill du värna om miljön?
  Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat minskar du matsvinnet och sparar på miljön.
  Vill du skapa hållbara matvanor?
  Bli mat & ekonomi smart – det vill säga skapa matvanor som är hållbara för både hälsa och miljö.
  Vill du äta naturligt för din hälsa? Välj Lågkolhydratkost LCHQ, närodlat, råvaror som ej innehåller onödiga tillsatser. (EJ  ultraprocessad mat, hel o halvfabrikat, inga färdiga smaksättningar, vi gör det från grunden utan tillsatser enkelt.

Genom att laga mer mat på samma gång, planera tiden och handlar bästa råvaror till lägsta pris, har du allt att vinna genom Kylskåpsröj, du behöver endast komplettera med frukost och mellanmål. Mindre måltider!

När man slutar slänga maten sparar man tid, pengar och på miljön.
Livsstils Konceptet är utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! Rom byggdes ej över dagen och livet är ingen Quix Fix.
Vilken del som är viktigast för dig att börja förändra det beror ju på vart i livet du är.

 • Vill du spara tid och pengar?
 • Vill du värna om miljön?
 • Vill du skapa hållbara matvanor?
 • Vill du äta naturligt för din hälsa?

Kylskåpsröj är Varumärkesskyddat Registreringsbevis 2016-03-23
Utbildning inom områdena kosthållning, hälsa och friskvård till hållbart liv oavsett vem du är.

Rester helt vanlig mat! Bra mat är grunden till hållbar hälsa, som leder till resultat vid fysisk aktivitet, som leder till god sömn som leder…. ja det är ett snurrande hjul livet ingen Quix Fix.

Barn gör dessutom som vuxna gör ej som vuxna säger här kommer handboken Adrians Kalasbok naturligt gott in i bilden. Det beror på vad som finns i skåpen i köket. – Vuxna har ansvaret i en stressad miljö tas i regel beslut som sällan är hälsofrämjande.

Det är en lång historia bakom Kylskåpsröj, som började när mina egna barn var små somnade vid köksbordet innan middagen var tillagad. Jag i en sjukligt överviktig kropp bakom muren, arbetade inom vården och barnen pappa kriminalinspektör som for land o rike runt med oreglerad arbetstid. Att finna lösningar & utveckla strukturer som gör livet lättare att leva är en stark ådra i mig. Sedan den dagen jag flyttade hemifrån som 15 åring har jag utvecklat system som gör att man hinner på minimal tid göra det man har motivation till. Som du kanske förstår var det under många år att äta choklad jag hade tid till innan poletten ramlade ner 2001 om jag ändrar varvet i affären och handlar andra saker, då insåg jag att det gav mer energi i kroppen…………. En av nycklarna att gå andra vägar, framsidan på handboken Mellanmål på väg som även är en resumé skriven i korta avsnitt till läsaren i jagform Transaktionsanalys allt är okey du är okey jag är okey. Den dagen individen är redo att Ta Steget är jag redo att visa dig din väg.

Äter du en lika dan gör du ej aktiva val – tänker du börja på måndag varför? Inget är enklare på måndag så vida du ej tar tid att lära in nya vägar i knoppen som sedan leder till andra resultat i livet. Livsstilsystemet Kylskåpsröj är som du säkert börjar se flera system i systemet.

Det viktigaste är att man vet VARFÖR, för i varför finns hur vägen fram skapas!

Överviktsbehandlad med Kirurgi? = Bariatric Lifestyle Promotin Education Friskvård till er ”Klicka här”

 

Hur kan jag hjälpa dig? 
”Klicka här”
Lev DITT LIV Mia Ånemyr

 • Mia är utbildad inom Acceptance and commitment, Transaktionsanalys, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör mot företag, Alkoholrådgivare Karolinska Institutet, Textilkunskap, Ekonomi/affärsutveckling, Networking & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård, Kirurgi, psykiatri & demens.
 • Som konsult inom privat obesitasvård mellan åren 2011-2018.
 • Mia har även specialistkunskaper inom Gastric Bypass/Gastric Sleeve behandlingar, självledarskap, friskvård & näringslära för målgruppen Bariatric Lifstyle samlat ”Klicka här” !
 • Även Författare till 3 handböcker. ”Här kan man läsa mera om författaren Mia Ånemyr”