Alltid så trevigt att höra röster på er som tar steget & nu ringer på telefontiderna

Alltid så trevigt att höra röster på er som tar steget & nu ringer på telefontiderna 
Trevliga samtal, som en go kvinna idag utbrister men Mia det hade jag inte fattat  att det kostar bara min tid. Så sant.
Det som finns på friskvårdsportalens alla dela öppet är fritt fram att nyttja!

För individuellt stöd, som tex Viktminskning, veckoplanering , workshop för övervktsopererade mm gäller tidsbokning. Till dig som är utanförboxen männniska & vill tjäna mer eller mindre på att bygga en sidoinkomst är det också tidsbokning 


Nu är det fritt fram att botanisera på friskvårdsportalen. Jag loggar ur & har dagen fylld med aktiviteter blandat med klienter, skriva skriva & egenvård den är den viktigaste. Minst 2 aktiviteter om dagen 7 dagar i veckan behöver min kropp & knopp… Vad behöver din kropp & knopp? Våga  fråga den inneboende själen i din kropp..

Flera bokpaket är iväg med posten & nya klienter sätter igång i veckan med sin resa mot lägre vikt! – Grattis 
Fortsatt lycka till –

  • Ny telefontid på onsdag kl 12,00 – 13,00
  • Vill du att jag ringer dig?? Maila dina kontakuppgifter på info@miaanemyr.se 
  • Tveksam vad jag o de mina arbetar med? Väl mött på www.miaanemyr.se /

Kram
Mia Ånemyr