Aloe bio-cellulose mask

Idag är det omvårdnad av det egna Jaget💗 Efter 2 masker syns en ny lyster i ansiktet åt det positiva håller. Helt klart värd varenda krona. Dessutom helt doftfri, nu fattar jag att detta är en storsäljare både för män & kvinnor. Egen kärlek & förebygga ohälsa.

Aloe bio-cellulose mask  För vem?Passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är helt doftfri, vegan och komposterbar. 
Det senaste inom hudvård

Aloe bio-cellulose mask tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Ordlöst tacksam att jag fick rekommenderat till mig och tackade ja 2002. Att börja Dricka Aloe Vera. Det absolut bäst, då förstod jag att eget ansvar är vad hälsa handlar om. 
Att ge kroppen den bästa förutsättningen. Sedan länge inser jag hur bra det är för kroppen att jag bidrar så mycket själv och ger förutsättning för bla tarmen att ta upp näring. En glad tarm jobbar smartare än en tarm som är i obalans.

Skönheten kommer innifrån sägs det o ja jag tror så också…..

Happy dag!
Sol Mia FBO 
Jag finns för dig och hjälper dig med vitaminer, hudvård, fitness och Livsstilen 
Kontakta mig enklast på mailen info@miaanemyr.se