Aloe Deep Moisturizing Cream

För hud som behöver lite extra kärlek! 
Oslagbart återfuktande kräm med mängder av hudvårdande ämnen, bland annat oljor från macadamianöt och solrosfrön, tallbarksextrakt och vår egen Aloe vera såklart. Härligt len konsistens som snabbt tas upp av huden.

För vem? – Det här är en produkt för alla om vill ha en riktigt vårdande ansiktskräm. Den passar utmärkt som nattkräm för alla hudtyper och som dagkräm för dig med normal till torr hud. Också en bra vinterprodukt för dig som vill ha något rejälare under den kallare årstiden.

Fukt och vård – Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream består av en rad ingredienser som både tillför och binder fukt. Förutom vår Aloe vera med sina utmärkta hudvårdande egenskaper innehåller krämen vårdande oljor från macadamianöt och solrosfrön, fuktbindande sorbitol och natriumhyaluronat. Dessutom finns här mjukgörande lauryllaktat och kolesterol, samt den hudvårdande aminosyran L-arginin.

Mot fria radikaler – Ingrediensen tallbarksextrakt har fina hudvårdande egenskaper, men är också en kraftfull källa till antioxidanter. Antioxidanter är i sin tur värdefulla för bekämpning av fria radikaler, vilket anses vara ett av de bästa sätten att motverka tecken på åldrande. För mycket fria radikaler kan till exempel göra huden torrare, känsligare och mindre elastisk.

Effektivt skydd – Att ta hand om vår hud innebär alltså även att skydda den mot påverkan av yttre faktorer som klimat och miljö. I Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream hittar vi skyddande glycerin och ceramider som hjälper till att upprätthålla hudens naturliga skyddsbarriär. Tillsammans samverkar alla dessa ingredienser för att bevara en fräsch hud med ett ungdomligt utseende.

Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”