Aloe- Jojoba Shampoo och Aloe-Jojoba Conditioner

Aloe- Jojoba Shampoo och Aloe-Jojoba Conditioner

Vårdande rengöring för alla hårtyper!

Krämigt och återfuktande. Aloe-Jojoba Shampoo är ett lyxigt shampoo med Aloe vera och hårförstärkande jojobaolja. Fritt från sulfater och så milt att hela familjen kan använda det varje dag.

3 dagar efter frissan ser jag fortfarande ut så här...
Nyklippt med egna lockar

För vem?
Aloe-Jojoba Shampoo passar alla som tvättar håret – oavsett hårtyp. Speciellt lämpligt för dem som vill undvika produkter med sulfater. En frisk, tropisk doft med toner av stjärnfrukt och melon gör den uppskattad av såväl kvinnor som män.

Du får:

  • ett schampo för alla hårtyper som även vårdar hårbotten
  • vårdande Aloe vera och jojoba
  • ett rikt lödder som hjälper till att skölja bort orenheter
  • fräscht hår som är lätt att frisera

Ett vackert hår börjar i botten
Många hårproblem har sin grund i en torr, fjällande eller kliande hårbotten. Hårbotten är hud och huden måste få fukt för att må bra. Därför är det viktigt att använda bra hårvårdsprodukter. Aloe-Jojoba Shampoo innehåller milda men effektiva ingredienser som tar hand om både hår och hårbotten.

Rengör och vårdar
Aloe vera och jojoba är en beprövad kombination som vårdar både hår och hårbotten och dessutom är både fuktighetsbevarande och mjukgörande. Arganolja stärker, återfuktar och mjukgör ditt hår, och nyponolja stärker håret och vårdar hårbotten. Här hittar du även panthenol, vitamin B5, en uppskattad ingrediens i många hårvårdsprodukter. Tillsammans arbetar dessa kraftfulla ingredienser för att stödja friskt hår och hålla det återfuktat och mjukt.

Utan sulfater
Aloe-Jojoba Shampoo innehåller inte sulfater. Resultatet blir ett schampo som hjälper till att stärka ditt hår och behålla dess fuktbalans, samtidigt som det ger volym och tar hand om din hårbotten. Rent och fräscht blir det naturligtvis också.

Aloe-Jojoba Shampoo tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.  

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”