Aloe MSM Gel hjälper dig att mjuka upp kroppen

Aloe MSM Gel hjälper dig att mjuka upp kroppen

Aloe MSM Gel – Massagegel som gör jobbet. Doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och
hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera
och olika örter.
För vem?
Den här produkten passar alla som uppskattar att ge eller få en skön massage. Passar med fördel efter träningen. Eftersom Aloe MSM Gel inte doftar något alls är den perfekt även för den som är känslig för dofter.
Du får:
En effektiv massagegel, hudvårdande, lugnande och stärkande ingredienser en doftfri, klar, gel som inte kladdar en produkt som inte lämnar några fläckar
Massera mera. Oavsett om man tillbringat en lång dag i kontorsstolen eller kommer direkt från träningen – alla trötta kroppar uppskattar en skön massage och Aloe MSM Gel hjälper dig att mjuka upp kroppen.

Vad är MSM?
Den andra huvudingrediensen i Aloe MSM Gel är MSM (metylsulfonylmetan), en organisk svavelförening som finns naturligt i kroppens celler liksom i naturen. Att bada i svavelrika källor har länge varit en tradition, och det sägs att de gamla romarna badade i heta svavelhaltiga källor efter ha varit ute i strid. Idag är MSM en populär ingrediens i såväl kosttillskott som krämer. I Aloe MSM Gel utvinns MSM från trädbark.

En produkt som används dagligen i vårt eget hushåll på handleder, nacke och ben – mycket bra i kombination med Heat Lotion! Egen vård på ett bra sätt!

Aloe MSM Gel tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®. 

 

 

 

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Enreprenör inom livsstil, hälsa & Entreprenörskap
Ring! 0706-204 206
Maila! info@miaanemyr.se

Kan jag kan DU! Bli ditt bästa jag – Det har ingen betydelse vad du har i ryggsäcken – Frågan är vad du önskar med resten av ditt liv – Stor kram / Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Personligt Varumärke. Företaget heter Sileo sedan 1/9-2015!