Älska ditt liv

Rätt spännande att just denna krönika kom upp idag från 2012.
Jag arbetar nu som då 💞 lagt till några fler kompetenser ”bara” de senaste 9 åren-

Citat ur krönikan

Att skaffa dig en ny livsstil tar tid. Låt det ta tid. De människor du har runt omkring dig påverkar – en kvinna berättade för mig, efter en föreläsning, att det faktiskt var hennes man som påverkade henne på ett sätt som gjorde att hon inte mådde bra. Det hade hon insett där och då, hur smärtsamt det än var. Och ibland måste man ta beslut som inte alltid är roliga där och då, men som i det långa loppet förändrar livet till det bättre. För en annan kvinna jag pratade med sa att ”nu förstår jag varför jag inte är där jag vill vara, jag har inte gjort tillräckligt många förändringar”.

Vi fokuserar på människor inte vad vågen visar för siffra. Människor är företag. Ingenär sin vikt – Du är ett resultat av dina tankar – Träna & skapa ditt framgångs Mindset till en hållbar hälsosam livsstil med oss på Sileo!

Hela krönikan? Klicka & läs den HÄR

 

Välkomna till Sileo 🌷
Mia fd krönikör på tidningen Doktorn!
Sluta Banta- Börja Leva = ansvar
☆ framsida på boken Mellanmål på väg, vem är DU var inte på väg från dig. Gör medvetna val. Ditt Liv, dina Val & prioriteringar.

Ta Steget börja idag på www.miaanemyr.se

Vi hörs!
Mia
info@miaanemyr.se
Kontakt