Arbeta hemifrån kan vara ett steg till hållbar livsstil

Arbeta hemifrån kan vara ett steg till hållbar livsstil ~
Förutom att det är tidseffektivt ger det oändliga möjligheter, något som är viktigt att lyfta fram.
Många människor som har hinder att vara på ”traditionella” arbetsplatser. Kan få stöd att arbeta hemifrån.

Det är min egen bakgrund till att jag arbetar hemifrån och hjälper andra göra det efter sina förutsättningar, kompetenser och drömmar.

Plus att du kan söka starta eget bidrag tillsammans med affärsplanen.

Lika så att jobba hemifrån som småbarnsförälder och kombinera ledighet med onlienjobb. När mina barn var små jobbade jag natt för att kunna vara hemma längre.

Med den utvecklingen som skett finns enorma möjligheter att arbeta & man styr jobbet efter kroppens behov ej tvärtom. Eller familjens behov, det omtalade livspusslet som stressar allt fler kan man undvika genom att gå denna väg!

2003  tog jag själv steget & sa upp mig för då hade jag funnit ett sätt att arbeta hemifrån, då kroppen var helt slut men ej knoppen…
De första åren arbetade jag  på backen som jag säger online sedan 2009. parallellt har jag utbildat mig inom områdena hälsofrämjande livsstil, entreprenörskap, ekonomi/löner, Alkoholrådgivare, Transaktionsanalys, Acceptans and commitments mm.

2009 var året jag startade bloggen och gick ut o berättade om min dåtid, hur jag hade vänt och vägvalen jag hade gjort då.  

Med mitt entreprenörskap i blodet ja jag ser lösningar i allt, har jag byggt upp under årens lopp ett författarskap, debattör & utbildningspodd som är helt från mig o mina kollegors hjärtan gratis! 
Oavsett vad du vill förändra behöver man ta bort något för att få plats med det nya! Sileo är latinska ordet för omstart jag tog det företagsnamnet 2015 09 01

Lev DITT LIV Mia Ånemyr mitt personliga varumärke företaget har namnet Sileo 

Idag torsdag, torsdagar är den dagen i veckan som startar med att ta reda på rester helt vanlig mat, allt detta finns i handboken Mellanmål på väg. I den finns min Story & vad jag arbetar med. Varaktiga vanor, strukturer inom livsstilshälsa 💗

Osäker vad jag erbjuder för tjänster / produkter ta en sväng ”Klicka här”

Kunder är företag & privatpersoner

Du äger din hälsa var rädda om den!

Hur kan jag hjälpa dig?
Ta Steget till dig o ditt bäst jag 

Mia Ånemyr
Entreprenör, författare & föreläsare

Du som söker friskvård inom Bariatric Lifestyle  Gastric Bypass /Gastric Sleeve ”Klicka här”