Arbeta hemifrån kan vara ett steg till hållbar livsstil

Arbeta hemifrån kan vara ett steg till hållbar livsstil ~
Förutom att det är tidseffektivt ger det oändliga möjligheter, något som är viktigt att lyfta fram.
Många människor som har hinder att vara på ”traditionella” arbetsplatser. Kan få stöd att arbeta hemifrån, min erfarenhet & kompetens plus att man kan söka starta eget bidrag. 

Lika så att jobba hemifrån som småbarnsförälder och kombinera ledighet med onlienjobb. När mina barn var små jobbade jag natt för att kunna vara hemma längre.

Med den utvecklingen som skett finns enorma möjligheter att arbeta & man styr jobbet efter kroppens behov ej tvärtom. Eller familjens behov, det omtalade livspusslet som stressar allt fler kan man undvika genom att gå denna väg!

2003 var jag i denna situation, jag tog steget & sa upp mig för då var kroppen helt slut men ej knoppen…
De första åren arbetade jag  på backen som jag säger online sedan 2009. parallellt har jag utbildat mig inom området livsstilshälsa, entreprenörskap, act, ta, Alkoholrådgivare mm.

Att starta en blogg var det jag även gjorde 2009 det var det bästa jag gjort. 

Med mitt entreprenörskap i blodet ja jag ser lösningar i allt, har jag byggt upp under årens lopp ett författarskap, debattör & podden som är helt från mig o mina kollegors hjärtan gratis! 
Oavsett vad du vill förändra behöver man ta bort något för att få plats med det nya! Sileo är latinska ordet för omstart jag tog det företagsnamnet 2015 09 01 

Företaget erbjuder föreläsningen från sjuk anställd till frisk företagare ☆ den är omtyckt innan pandemin var jag ute på olika företag som arbetar med rehab, & föreläste. Det kan vara läge att börja flagga för möjligheten att boka detta igen inte bara online utan även i fysik format💗

Idag torsdag, torsdagar är den dagen i veckan som startar med att ta reda på rester helt vanlig mat, allt detta finns i handboken Mellanmål på väg. I den finns min Story & vad jag arbetar med. Varaktiga vanor, strukturer inom livsstilshälsa 💗

Osäker vad jag erbjuder för tjänster / produtker  ”Kolla här”

Kunder är företag & privatpersoner

Du äger din hälsa var rädda om den!

Mia Ånemyr
Entreprenör, författare & föreläsare