Argi – Portionsförpackad energi

Argi – Portionsförpackad energi

ARGI För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva,  ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.
För vem?
Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.
Du får:
utvalda vitaminer som stödjer din aktiva livsstil din dagliga dos av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra
aminosyran L-arginin och en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär portionsförpackning för enkelhetens skull Portionsförpackad energi.


Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+™ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som
bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.
För blodomlopp och immunförsvar

ARGI+™ innehåller också aminosyran L-arginin och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Ett fungerande blodomlopp är viktigt. Det är kroppens transportsystem som ser till att syre, näringsämnen, olika hormoner och signalsubstanser kan föras runt i kroppen. Blodet cirkulerar i blodkärlen och tar med sig de olika ämnena – och för även bort avfall som bildats vid ämnesomsättningen. Blodet är också en viktig del av vårt immunförsvar. Flera av vitaminerna i ARGI+™, vitamin C, D, B6, B12 och folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.
För normal muskelfunktion

Mer om vad jag arbetar med hittar man genom att klicka på bilden

Jag blandar Argi med Forever fiber i den första vattenflasken för dagen. Det har jag gjort så länge jag kan minnas och på det sätter ger jag kropp & knopp självkärlek i massor/ Sol Lev Ditt Liv Mia Ånemyr

Företaget – Sileo

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Forever Business owner sedan 2002, även
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206