Ät allt men inte alltid

Ät allt men inte alltid... nja. Det kan man göra när man har bestämt sig för vad jaget är värd att äta.
– Det beror ju också på vem man är…. det mesta beror ju på som jag skriver i boken Mellanmål på väg, vad vi äter och varför vi äter…

När jag såg och accepterade kopplingen mellan orsaken till min sjukliga fetma och hur livet hade skapats av mycket arv, miljö, mönster osv Slog jag näven i bordet för 20 år sedan Lämnade dåtiden.

Jag insåg att jag hade leva i en offerkofta i många trosatser & förvirring. I mitt uppvaknade hände massor bla Lev ditt liv grundades mitt liv bytte yrke med allt vad det innebär texter skapades till böcker, krönikor som krönikör på tidningen Doktorna skrev jag över 100 krönikor, veckomeny tjänsten som i botten är en livsstilsutbildning som utvecklats vidare till en onlinetjänst & föreläsningar från uppgiven soffpotatis & från sjuk anställd till frisk egenföretagare som slutade Banta & började Leva sitt liv med 🌞 utbildningar inom sjukvård och friskvård öppnade ny hemsida för ett tag sedan och samlade ihop mitt friskvårdsföretag på ett ställe…

Att utbilda individer till att just leva sitt liv är magi. Hur vi ser ut på utsidan är inte viktigast. Vikten ligger på insidan. Kunskap gör skillnad. Lev ditt liv fullt ut är mitt motto idag, igår & i morgon, hur ser ditt motto ut?

Ät allt med inte alltid! Så lätt är det sällan…. eller är det det? Hur tänker du?

Bloggen är indelad i olika kategorier

Saknar du det du vill läsa mer om? 
Hör gärna av dig så jag och mina kollegor kan komplettera

Hemsidan drivs av Mia Ånemyr Hälsoleverantör med kollegor som finns under samarbeten
Här finns något för alla som vill unna sig en hälsosam livsstil. Vill du göra det med Mat & Miljösmarta lösningar har du hamnat helt rätt.

Vi finns för dig
info@miaanemyr.se  

Ta steget! Unna dig ett hälsosamt & hållbart liv du med