Att gå upp i vikt efter Gastric-bypass överviktsoperation

Att gå upp i vikt efter Gastric-bypass överviktsoperation!

Vad gör man, om man går upp i vikt efter sin Gastric-bypass/Gastric Sleeve överviktsoperation? 

Att gå upp i vikt efter sin Gastric Bypass operation, är inget misslyckande som många upplever sig känna. Du har oftast ”bara” inte tagit reda på din/dina VARFÖR till din Övervikt. Många som gör överviktsoperation ”tror” att den ska lösa något! Den hjälper till att visa vägen till kost & Livsstilsförändring av livet. Detta bör ske innan ingreppet då behöver många EJ ta detta drastiska steg!

Mia genomgick 2 överviktsoperaioner i onödan och gick upp i vikt efter bägge – här finns proffs hjälp. Har du dessutom hinder med dumping – hupoglykemi – lågt blodsocker då har du kommit rätt!

Att leva som en diabetiker, blev lösningen till hållbar hälsosam livsstil – Kapitel delen i boken Mellanmål på väg sedan forstättningen Adrians Kalasbok naturligt gott!! 

Har du gått upp i vikt efter att du genomgått Gastric bypass eller Gastric Sleeve – ingen fara du har säker EJ lagt om livsstilen. Du kanske fortfarande lever kvar i det sjuka tänket? Förebygga ohälsa hur frisk kan du bli? Det är stor skillnad på att arbeta med prevention och förebygga ohälsa än att behandla sjukdom – Det är klart bättre att arbeta med prevention förebygg ohälsa. Kunskap är makt glöm aldrig det! Släng bort vågen – minimagetänket – lär dig vad du behöver äta livet ut. De första 3 -5 åren ör omstartsåren! Deppa ej!!! Det är en operation i magen – Att förändra Mindset sker genom livskompetensens delar…

Kanon att du hittat till oss.
Här finns kunskap & erfarenhet, Lev Ditt Liv Mia Ånemyr har vikt större delen av sitt liv till detta med viktökning efter Gastric Bypass / Gastric Sleeve då hon själv 1994 fick tips av läkare att genomgå behandling med kirurgi…. men ingen tog reda på VARFÖR till den sjukliga övervikten. Mia arbetar platsoberoende med livsstilskompetens har de senaste 15 åren arbetat professionellt som både konsult och i egen regi!

Varför säger Mia 2 helt onödiga överviktsoperationer? – Detta är grunden i att Mia började skriva och debattera detta 2009 i media! Ingen bör göra detta ingrepp innan orsakerna till den sjukliga fetman är utredd! 

Vi arbetar med Friskvård inom området och erbjuder en mängd olika lösningar till JUST DIG! Från kostnadsfritt till individuellt upplägg & färdiga menyer till hållbar hälsa!

  • Har du ej vårt inspirationsmail? Ta steget så du ej missar något från oss – När du ansöker om det kommer du först få en kostnadsfri matdag till dig så snart du tackat ja
  • Lyssna på Omstartskalendern de första 30 avsnitten i Sluta Banta – Börja Leva podden HÄR
  • Färdiga menyer och upplägg ,  allt ingår från kost till träningsprogram – info@miaanemyr.se
  • Genom färdiga programmen har jag full koll på hållbar hälsa och så kopplar jag kylskåpsröj till det exakt så som i boken Mellanmål på väg!!!
  • Fastna inte i vikthetsen, kroppsfixeringen, måltidsstorlekar, dl mått osv.

Livskompetens är ett område som är mycket eftersatt, många vet inte ens vad det är.

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare och Specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

Vi ses!

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Vi utbildar även indvider till entreprenörer!

Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott