Att jobba hemifrån blev ju väldigt på tapeten

Att jobba hemifrån blev ju väldigt på tapeten
Jag har jobbat hemifrån sedan 2006 av bara farten. Sa upp mig från fast anställning till egenföretagare🙏
~ Happy Fredag alla glada ~ 💥2:a☕ koppen på G, i uterummet. #jobbahemma 🙏🌟Vardagslyx i oktober
🌟Jag är redo att fånga dagens #todolista .
💥Sedan 2009 digitalt med marknadsföring i mitt egna bolag & även på konsultbasis.
💥Ej bytt jobb. Samma företag. Samma kontor, fokus på samma sak som i #mellanmålpåväg #personligledarskap i några tidigare konsultuppdrag har det funnits sjukvård. 💪Borta sedan länge 🙏 💥på Sileo finns verktyg i böcker, podcast, blogg, entreprenörskap & erbjudanden av samarbetande bolag ❗💥
💥Som konsult och team ledare, fokus på teamet och utbildning i #socialmediamarket & skapa goda relationer. Något jag brinner för & har arbetat med sedan jag startade företag
& författaren Mia startade en podcast 2019 visste ej om att det skulle bli pandemi då, men så rätt allt blev.
💥Podden är i dagsläget en resumé av mina varumärken, mina kompetenser med kollegor inom samma område. Fortsättningen från avsnitt 45?🎯💗 den som väntar något gott väntar sällan för länge 🙏 de första 31 avsnitt är en omstartskalender helt Gratis 💪🎯
Finns samlat på www.miaanemyr.se & LinkedIn.
Nu är kaffet slut, är du redo att fånga dagen, innan dagen fångar dig?
Jag fick frågan för ett tag sedan om jag trivs att jobba hemifrån?🤣 menar du mig frågade jag, Ja. Absolut ger mig allt jag söker, ansvar, älskar det, tid till mig själv, min hälsa, barn & barnbarn. En investering på alla sätt. Även miljö..