Att leva sin dröm

Att leva sin dröm!

Att det dessutom är mitt arbete handlar om att jag bestämde mig för att göra det. Det jag gör! God morgon vänner 🌻Bästa stunden på dagen, kaffe, #todolista & idag datorn!

❗vad stoppar dig?
Jag har sålt 1 domän. 2018 samlades mitt entreprenörskap på detta domän!!  Så kom Sluta Banta Börja Leva med omstartskalender, parallellt sedan 20 år jobbar jag med det jag brinner för…. Att utbilda individer till goda ledaren. Jag älskar att ge, det gör jag i blogg/podd..  Jag älskar mitt entreprenörskap.
Så kom Covid-19 det är fruktansvärt att något som ej syns är så farlig!!! Inget ont som ej för med sig något gott!!!!
Det digitala är här för att stanna.
Mitt arbetsrum är ju digitala möten, telefonmöten vips är ringen sluten. Allt jag lärt mig under dessa 10 år på FB, WordPress/ Blogg/ podcasten/ skriva & ge, blev så tydligt genom Covid. Att hjälpa andra till framgång. Att hjälpa andra till framgång genom att utbilda sig inom livshjulet & entreprenörskap. Genom att hjälpa människor söka sin passion!!! Följa sin väg & utbilda sig i att vara sin planering A-O Tid trogen. Finns bara lösningar.
Att säga, sen, är obra för din framgångsväg. Att skriva ner din dröm är bra, ekonomiskt oberoende?

Du kan! 🤗 Så här gjorde jag!!
Först skaffade jag mig ett hållbart liv efter de förutsättningar som då fanns, med dessa överviktsoperationer i bakfickan. Fann jag min väg, det tog ca 8 år.. Från sängliggande till entreprenör.. 2006 i april startade jag min älskade enskilda firma, med fokus kan jag kan jag hjälpa andra, att bli ekonomiskt oberoende 🌻 det blev, blogg, böcker, 2 varumärken.. allt för jag bestämde mig för att leva mitt liv.
Äta det jag mår bra av, behandla den sargade kropp jag bodde i, dela med mig till andra.
✅Ta reda på orsak till din fetma, i det finns vad man behöver för att det ska bli hållbart. Vad behöver man ta bort & vad är individen bered att göra?? Sluta tro, sök fakta. Sluta Banta Börja Leva, delen i Mellanmål på väg, dieter är bara kosthållning !!!!!
Som utbildad inom ekonomi, entreprenörskap med en synnerligen idérik knopp & affärsutvecklare sjösatte jag Sileo 2015, 2016 öppnade jag Kylskåpsröj/ Spisabra. 1 webbsidan för allt om övervikt/ min resa mitt liv,1 websida med mitt entreprenörskap!
Vad är det som du har gjort i ditt liv som du är mest stolt över?
Vad skulle du göra eller vara om du visste att du inte kunde misslyckas?
Om du bara hade 1 år kvar att leva?
Om du bara vågade?
Du kan! Kan jag kan du! Allt vi vill i hjärtat kan vi lära oss att göra – Kunskap är makt!
Det går ej att jobba på ICA med affärsplanen för Skanska!!!!
Omstart är kort och gott vad som behövs det kommer genom omstart – Sileo är det latinska ordet för omstart. Allt går att starta om om du……Tar maken över ditt liv –

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr. Entreprenör på Sileo
Vi ses eller hörs! 
Telefon; 0706-204 206
info@miaanemyr.se