Bakad citruslax

Bakad citruslax!

Vår kost är Antiinflammatorisk och vi arbetar med Medelhavskost i största utstärckning. Våra  böcker innehåller denna kost och även recepten som kommer i Sluta Banta – Börja Leva både utbildningen och boken. är läkande kost. Ge kroppen det den mår bra av från grunden.

Antiinflammatorisk kost som är mest uppmärksammad är Medelhavskost och Paelo! Sedan 2006 arbetar vi som hälsoleverantör med fokus på kost är ej dyrare för det är bra utan det handlar om planering, budger och att göra dessa förändringar som behövs!!

Nu kommer Bakad citruslax mycket omtycket! 

Ingredienser:
ca 600 gram Laxfilé
st Citron/Lime/Apelsin
1-2 tsk Olivolja
tsk Torkad dill
tsk Paprika pulver
Salt & svartpeppar
Serveringstips Quinoa sallad med kall sås!

dl Quinoa
dl Turkisk yoghurt
st Liten gurka
st Pressad vitlöksklyfta
Salt & peppar
En skvätt olivolja

Gör så här!

  1. Pensla laxen med lite olivolja
  2. Blanda kryddorna och strö över laxen
  3. Grädda i ca 175-200 grader i mitten av ugnen 20-30 min (beror på tjockleken på laxen)
  4. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen
  5. Blanda såsen, på turkisk yoghurt med örterna
  6. Frys in i portionsförpackningar
  7. Passa på att köpa mycket lax när det är lågt pris & gör mycket!
  8. Det spar tid och skapar hälsa.

Sluta Banta – Börja Leva

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

Vi ses!

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Vi utbildar även indvider till entreprenörer!

Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott

Välkommen till vårt Nyhetsbrev / Inspirationsbrev. Vår nuvarande välkomst gåva en matdag med recept!