Barnvänliga multivitaminer

Barnvänliga multivitaminer

Barnens eget kosttillskott: viktiga vitaminer och mineraler i form av barnvänliga tuggtabletter med god smak av vindruvor och persika.

 

För vem? – Forever Kids™ är, precis som namnet antyder, till för alla barn. Mammor och pappor kan också få smaka, men för vuxna är till exempel Forever Daily™ ett bättre val.

Vitaminer från A till C – Vitaminer behövs för att vi ska må bra. Men i en stressig vardag är en perfekt kost inte alltid en självklarhet – och det är ju långt ifrån alla ungar som älskar grönsaker… Forever Kids™ är ett utmärkt alternativ för dig som vill komplettera dina barns kost. Forever Kids™ innehåller 12 olika vitaminer, till exempel vitamin A som bidrar till att bibehålla normal synförmåga och B-vitaminerna B6 och B12 som bland annat bidrar till normal funktion hos nervsystem och immunsystem, samt normal energiomsättning. Vitamin C i sin tur bidrar bland annat till att motverka trötthet och utmattning.

Vitamin D – D-vitamin får vi i oss på två sätt: dels via maten och dels bildas vitamin D i huden när vi är ute i solen. Riktigt små barn får oftast tillskott av vitamin D i form av D-droppar, men även äldre barn kan i vissa fall behöva ett tillskott. Det gäller till exempel barn med mörk hudfärg, eftersom deras pigment gör att det bildas mindre D-vitamin i huden, barn som inte vistas utomhus så ofta eller som även på sommaren bär kläder som täcker ansikte, armar och ben när de är utomhus. Men också barn som inte äter mat som berikas med D-vitamin och barn som inte äter fisk. Vitamin D bidrar till exempel till att bibehålla normal benstomme och normal muskelfunktion.

Järn och zink – Mineralerna järn och zink har också viktiga egenskaper. Järn bidrar exempelvis till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning samt till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Zink bidrar bland annat till normal kognitiv funktion (dvs. hjärnfunktioner som minne och tankeförmåga).

Och ännu mer – Förutom fina vitaminer och mineraler innehåller Forever Kids™ även vår egen frukt- och grönsaksblandning med bland annat morötter, blåbär, äpplen, tranbär och jordgubbar.

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”