Be om lov inna…

Be om lov inna…
Vi vet att Övervikt är grunden till mångas ohälsa. Vi vet att arv & miljö påverkar livsstilen.  Som alla val männsiskor gör dagligen. Medvetna, omedvetna eller invanda Val….

Att bryta invanda mönster är tufft. Men genom att ta reda på varför och göra en livsstilsförändring grundat på varför och stegvis blir det enklare att börja leva.

Vi börjar på insidan och skapar starka individer som växer inifrån och ut på Sileo Mia Ånemyr – https://miaanemyr.se/kontakt/

Med bilder från bla min dåtid vill jag berätta att vikten ej är viktigt. Insidan är viktigt, hur samhället mår på insidan syns på utsidan. Ja tjatar vidare på att det är helt orealistiskt att säga till någon att denne blir fin när vikten minskar. Så länge man inte först ber om lov –
Be om lov innan du kanske gör det värre för den personen som får höra att den blivit fin, får hejarop att å vad det går bra för dig. Stanna upp här och be om lov,det handlar om helt andra saker. – Psykisk ohälsa kan synas på olika sätt. Ge pepping till att fler våågar ta reda på Varför till pågående ohälsa då skapas vägen fram – Allas framgångsväg.

Alla kan bli sitt bästa jag – här handlar det inte om vikten det handlar om att finna ett hållbart hälsofrömjande liv för våra kunder / klienter. 

Ofta vill man förändra allt på en gång. Faller och tänker det fungerar inte. Det fungerar alltid i nuet med rätt verktyg. Att falla är att växa 

Välkomna bli ditt bästa jag med livsstilsförändring som håller dig på din framgångsväg.

Välkomna till Sileo Friskvård
Mia Ånemyr
Kontakt
Blogg
Podcast

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott

”Skapa komunikation på hälsofrämjande sätt”

I sciala medier är det lätta att att sätta hjärtan,  jag uppmanar till att stanna upp. ta reda på mer om den du vill hylla/följa/FB vän mm
Ta  kontakt med dem,  ju mer man vet om någon ju mer kan man ge stöd på det sätt som personen önskar – Våga förändra det kan var det största steget för dig!