Bestäm dig & Lev ditt liv du med

Bestäm dig & Lev ditt liv du med

Vet du hur tufft livet må vara mellan varven så ge aldrig upp! Yttre omständigheter kan påverka mer än många anar. En dag bestämde jag mig ännu en gång att kliva upp & ta tillbaka det jag byggt upp!
Min styrka att hålla fokus har och är min inneboende motor 💪under våren togs många beslut… ett av dem var att ta tillbaka mitt liv med en daglig planering är jag på rätt bra väg.

Delmålet är att komma på topp min topp till 25 års firandet av livskompetens att leva med så många komplikationer med fokus inom Salutogenes förhållningssätt både på jobbet & privat.

I år är det 25 år sedan mitt liv ställdes upp och ner när jag valde överviktskirurgi utan att ta reda på VARFÖR övervikt.
Daglig träning. Ännu mera tillskott & ett lugn infinner sig inom bords.

Dimhjärnan & fibrovärken mår mycket bättre. Vätska i kroppen/bindväv börjar lätta. Kosten är alltid veckoplanerad. Utan socker, gluten, alkohol.
1998 var jag så sjuk att jag inte kom ur sängen, 2003 så jag upp mig från fast anställd öppnade eget inom kost & personligt ledarskap 2006. Tack vare att jag tog ansvar efter 2 helt onödiga överviktsoperationer. Ta reda på VARFÖR innan i alla lägen. Det är ditt liv lev det du med.

Leva som Överviktsopererad egen del i bloggen!