Biff med purjolök

Biff med purjolök

  • 5-6 hg Utskuren biff
  • st Purjolök
  • msk Soya (valfritt)
  • Skvätt vatten
  • Salt & svart
  • Serveringstips! Råris kokt i gurkmeja
  • dl Råris
  • msk Gurkmeja

Gör så här!

  1. Strimla köttet och purjolöken. Bryn i pannan tills det är så gott som genomstekt, tillsätt purjolök.
  2. Kryddor och en skvätt vatten ner i pannan. Rör om, klart att servera.
  3. Koka råriset enligt anvisningen på förpackningen
  4. God rätt att göra mycket av och ha färdiga matlådor i frysen till kommande vecka.
  5.  Smaklig måltid!

Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –