Blir jag bara smal, så blir jag lycklig

I dag en fantastisk dag på många sätt,  jag firar bla min älskade dotters 32 årsdag 🌹

– Minnen från åren mina barn var små sitter djupt i mig, jag var allt utom närvarande i deras liv då. Tacksam att jag en dag tog mitt ansvar. Det är en lång historia den bästa sumeringen om du vill ta del av ett mediainslag, när P1 Kropp & Själ för precis 1 år sedan idag gjorde ett radioprogram om den resa jag ine önskar någon annan. Blir jag bara smal, så blir jag lycklig- så jag bantade mig sjukare och sjukare. Fetare och fetare. Här finns mer om den resan, läs gärna och inspireras

Det är aldrig för sent att Ta steget till vuxet ledarskap. Ingen är ful i sin fetma. Fina är vi från insidan men vi vet att psykisk ohälsa med bla fetma är grunden till många andra ohälsosamma tillstånd.. 

Tack för att just du är min dotter & mitt barnbarns fantastiskta mamma 💕🐙 ses senare idag /stora Hurrakramar från din mamma ~ @madeleine__olsson 🎉🎉🎊🎉

Adrians Kalasbok naturligt gott. I den boken vill Adrian och jag visa att det går att leva gott, kärleksfyllt utan så mycket socker. Lyckan sitter i närvaro, tid tillsammans. Inte socker!

🎁 #tacksam #vägval #miaanemyr #fira#socialamedier #hylla #levdittlivfulltut#gåvidare #Sileo #omstart #tacksam#mamma #mormor #Personligtledarskap#medberoende #övervikt #ansvar#sjukligtöverviktig #sockermissbrukare#göromgörbättre #motivation #kärlek

Sluta Banta – Börja Leva. Det bör hela samhället se över sin attityd i….. jag blev lycklig när jag tog tag i min insida. Det ledde mig även till den vikt jag har sedan 2004. Då kunde jag även bli närvarande mamma och mormor blev jag 2007. Adrina tog jag in i mitt liv & verksamhet rätt omgående.
Det viktigaste är hur alla mår. Ett samhälle fyllt med kärlek, acceptans och  självmedkänsla kan både du och jag bidra till. Ta steget, du med.