Blogg för varaktig hälsa & livsstil

Mia Ånemyr jobbar med kostfrågor och är själv överviktsopererad två gånger

Mia Ånemyr har gjort två operationer för att gå ner i vikt, och hon har blivit expert på ämnet. Mia Ånemyr jobbar med kostfrågor och är själv viktopererad två gånger. Hon kallar sig själv för en känsloätare som knarkade socker. Hon tycker att Region Gävleborg gör rätt som inte sätter fetmaoperationerna överst på listan, utan …

Mia Ånemyr jobbar med kostfrågor och är själv överviktsopererad två gånger Läs mer »

Mer om boken Mellanmål på väg

Mellanmål på väg är den perfekta boken för dig som är på språng och vill ha lättlagade mellanmålsidéer bortom smörgås. Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma och ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider och mellanmål. Mellanmål på väg är mer än en receptbok. Här får du smarta tips på vad som alltid …

Mer om boken Mellanmål på väg Läs mer »

Vilken Happy dag i Västerås

Vilken Happy dag ? tusen tack för att jag fick dela den med dig Maria & alla på plats ? stort lycka till med din Studio. med Maria Karlbom Andersson. Tacksam över alla bokpaket som såldes och medlemskap på SpisaBra. Gott enkelt & utan tillsatt socker. Mer om Böcker ”Klicka här”

Mia’s krönika: Överviktsoperationen skulle göra mig lycklig

Publicerad:  2013-04-10 under den tid jag arbetade som Krönikör på Tidningen Doktorn skrev jag bla denna! Det är ingen genväg, ingen ”quick fix” och inte heller en fantastisk lösning som vi som ”bara borde äta mindre” tar till för att göra det enkelt för oss. Det är en myt. Lycklig och smal är inte samma sak! …

Mia’s krönika: Överviktsoperationen skulle göra mig lycklig Läs mer »

Mia Ånemyr Brinner för att få andra att förstå nyttan av bra mat

Hon får barn – och vuxna – att tycka bättre om att äta nyttigt! Kurera träffar den härliga Mia Ånemyr på Allt för hälsan, november 2016. Hon är kvinnan som, inspirerad av sin egen viktresa, brinner för att sprida kunskap och inspiration om hur man äter nyttigare. Hon har därför skrivit boken “Adrians kalasbok – …

Mia Ånemyr Brinner för att få andra att förstå nyttan av bra mat Läs mer »