miaanemyr
Bokningsbar via författarcentrum

Som författare vill jag inspirera till läsglädje som på ett eller annat sätt bidrar till en varaktig hälsosam livsstilsförändring.

Oavsett vem du är så kan du förändra din livssituation och träna in ett nytt mönster i livet som ger andra resultat livet ut!

Varaktigheten sitter i att hitta din identitet & upprepa och öva dagligen tills man uppnått den optimala livsstilen och hälsan.

Att sätta barnen i fokus görs i det mesta med orden ”Barn gör inte som vi säger utan som vi gör! ”

Press information – Mars 2014!

Mia Ånemyr, författare och företagare debuterar i maj 2014 med boken Mellanmål på väg (ISBN 978-97-979898-6-2).
Med boken vill Ånemyr få oss att se mellanmål bortom smörgår. Ånemyr vill väcka frågor kring vad vi äter, hur vi äter, när vi äter och varför vi äter.

Mellanmål på väg guidar oss i näringslära och ger oss smarta tips om vad vi bör ha hemma i kyl, frys och skafferi, vilket hjälper oss att spara både tid och pengar- och samtidigt vinna förutsättningar för en förbättrad livsstil och hälsa. 
Ånemyr är även överviktsbehandlad 2 gånger och har därför med extra kärlek ett särskilt kapitel som vänder sig till överviktsbehandlade med näringslära för dem. 
–  Mer info om boken kontakta författaren Mia Ånemyr 0706-204 206

Min hälsosamma livsstilsresa började med boken Kokboken för den självläkande människan & Aloe Vera Gel!  2 ingredienser som bidrog till att jag en dag bestämde mig för att göra min livs resa,  den tog rejäl fart 2003 när jag sa upp mig från min fasta anställning! 

Handböcker

2;a Upplagan Mellanmnål på väg ”HÄR” 
Adrians Kalasbok – naturligt gott ”HÄR”  tillsammans med mitt barnbarn Adrian vill jag visa att barn gör som vuxna gör ej som vuxna säger
Mia gjorde en omstart av sitt liv under 8 år. Att gå från identitetslös i jakten på platt mage som höll på att kosta Mias liv och barnen sin mammas liv!
2013 bytte Mia namn från Maria Olsson till Mia Ånemyr   
Arbetar med utbildning och rådgivnig inom området hälsa & livsstil- som böckernas innehåll