”Ett hälsosamt liv behöver inte alls betyda att bara vara hänvisad till selleri och morotsstavar – i denna bok utlovas både läskande glass härliga tårtor och mumsiga muffins!”
  • Shoppa signerat exemplar av Adrians Kalasbok naturligt gott! 
    Swicha 149 kr till 0706-204 206 skriv leveransadress + mailadress I Swish meddelandet, postas omgående till dig & betald faktura kommer på mailen till dig! Kostnad ink frakt 149 kr 💛💙💚❤💜🖤 –  Adrian & Mia
Artikel som gjordes av Tidningen Mitti Söderort i samband med att boken kom ut! Adrian har fått svara på många bra frågor hur det är att äta naturligt gott!

Mia Ånemyr är inte bara hälsoinspiratör, matkreatör och föreläsare med lång erfarenhet av livsstilsplanering.

Framförallt är hon mormor – Adrians mormor. Adrians kalasbok är hennes andra bok efter Mellanmål på väg som fått mycket positiv uppmärksamhet för sina inspirerande recept på naturligt goda och näringsrika mellanmål. Idén till Adrians kalasbok kom till då Mia och fotografen Tina Grimstedt pratade om vanliga reaktioner från omgivningen på Mias hälsosamma livsval. Ett vanligt påstående är att det är svårt att äta hälsosamt när man har barn, något som Mia tycker är märkligt. Den som mer än gärna äter allt hon lagar och dessutom med stor entusiasm hjälper henne i köket flera dagar i veckan är ju just barnbarnet Adrian.

Adrians Kalasbok naturligt gott

ISBN: 9789198291117