"Hållbar hälsosam livsstil med måltider med på din väg"

Mia Ånemyr

Mellanmål på väg 2:a upplagan

Mia Ånemyr, Hälsoleverantör, podcastare & Författare/Föreläsare, med lång erfarenhet av  hälsofrågor samt livsstilsplanering. Beställ ditt exemplar Hittelönspris  

En inspirerande handbok för dig som vill skapa ett hållbart och hälsosamt liv! Fixa goda måltider på rester – helt vanlig mat! Spar både pengar och miljö. Mellanmål på väg är den perfekta boken för dig som är på språng och vill ha lättlagade mellanmåls-idéer bortom smörgås. Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma och ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider och mellanmål.

Mellanmål på väg är mer än en receptbok. Här får du smarta tips på vad som alltid är bra att ha hemma. Dessutom får du nya insikter om vad ett mellanmål är och kunskaper om näringslära och annat som är bra att veta för ett hälsosamt liv.

Denna andra upplagan innehåller uppdaterade kapitel om näringslära och Mia Ånemyrs egen livshistoria. Mia är hälsoinspiratör, matkreatör och föreläsare med lång erfarenhet av kostfrågor och livsstilsplanering. Hennes ryggsäck med en barndom fylld av beroende och medberoende, vuxenliv med fetma och överviktsoperationer, har gett henne styrkan att till slut finna en hållbar väg. Här delar hon frikostigt med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra.

“En toppenbra bok som även tar upp näringslära, så att man förstår varför man ska se maten som ett bränsle.”

“En inspirerande och nytänkande bok om det så viktiga mellanmålet som alla har nytta av.”

Mellanmål på väg, 2:a upplagan

ISBN: 978-91-982911-0-0

Du kanske också gillar