Boktips – Tänk rätt bli framgångsrik

Boktips – Tänk rätt bli framgångsrik

                                                                                                              Betalt samarbete med bokus

Ny vecka men nytt boktips! Denna bok köpte jag i den äldre upplagan 2007 när jag satte fart att skaffa mig ett hållbart liv. Framgångsrik kanske du tänker RIK –

Rik är du när du har ett hållbart liv. Alla kan verkligen skaffa sig ett liv som går att leva fullt ut. Tro mig. Kunde jag ställa mig upp från sängen och skapa det liv jag lever sedan länge, vet du vad? Då kan du med. Men du kan ej missa att ta reda på Varför du vill förändra ditt liv?

Gör det o du har allt att vinna NU! Inte sen, kanske, efter sommaren osv. Läs & gör NU – KÖP boken HÄR du kommer ej ångra dig. Jag läser denna minst 1 gång / år sedan 2007… Som längdhopparen hen tränar dagligen för att nå sina resultat. Livet är det vi gör det till…dagligen acceptans and commitments…

Varje vecka nya boktips – förra veckans boktips hittar du HÄR 

Att läsa är att växa att växa är att utvecklas..


Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare och proffs inom livsstilsplanering hållbar livsstil!
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se