Bra mat att laga, spara & frysa in.

Bra mat att laga, spara & frysa in.

På detta sätt får du mer tid och pengar över till annat som kan vara mer spännande än att kasta mat, som är samma sak som att slänga pengar i soppåsen. Det gör ingen men mat kastas i stora lass dagligen. Intressant.

Ta reda på skvättarna som finns alternativ gör matlådor efter kroppen behov. Så som du kanske ser att jag gör varje vecka sedan över 20 år för att kroppen ska få det den behöver.

Smart mat att frysa in är:

  • Wraps gör många och frys in
  • Kyckling, gör mer än till middagen, skiva, frys in i portionsstorlekar, perfekt att ha på vägen mellan olika stationer i dagens todolista. Köper du färdig smörgåsmat skivad skinka/kalkon/kyckling ta en titt på ingredienserna där finns i fallande ordning vad som ingår förutom skinka/kalkon/kyckling. Ofta står det socker rätt tidigt, smakförstärkare mm (ej bra för kroppen)
  • Paj av veckans kvarvarande mat
  • Matmuffins, matsvinnsmuffins. Gör både till huvudmåltider o mindre måltider.
  • Koka mathavre & råris tex frys in i portionsförpackning
  • Gör lasagne nu när det är zucchini tid använd dem som lasagne plattor gott o hälsofrämjande, även ekonomismart val

Det är tidseffektivt att laga och förbereda veckans måltider redan på söndagen, så slipper man lägga tid på det i veckan. 

Frys in portioner för kommande veckor. De måltider som kan förberedas med hjälp av mina recept är snabba och enkla att göra. Det är din egen snabbmat. Det går snabbt och enkelt att tina upp från frysen och äta när du ska till jobbet, skolan eller aktiviteter i veckan.

Det är hög tid att börja återanvända och upptäcka vinsten av allt i detta sätt att leva. Fram för mer rester och återvinning!

Mias planeringstips!
Tänk smart redan inför kommande vecka. Spara tid genom att alltid göra ”lite för mycket” Lär dig se hur du kan spara tid, genom att förbereda och återanvända maten som handlats hem.

Sol Mia 🌞
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilsfrämjande hälsa.
Välkommen!
Mer om företaget Mia Ånemyr & vad vi erbjuder för olika utbildningar ”Klicka här”
.