Choklad med lakritssalt!
Smält osötad ekologisk choklad 70 % i vattenbad, häll ut på bakplåtspapper strö över Medelhavs salt med lakritssmak, nötter & valfria bär.
Låt stelna, bryt i bitar. Lägg i burk frys in tills de som gillar choklad dyker upp 🤗
~~ Ät allt men inte alltid ~ finns mer om det i Podden 🍀 HÄR
Häll ut på bakplåtspapper, hacka de nötter du gillar o torkade bär. Torkade tranbär är gott!
Låt kallna, bryt i bitar förvara i frysen tills choklad älskaren kommer på besök. Det är inget vitt socker i detta godis men godis är ju allt sött.
Hjärnan kan inte skilja sött från torkade bär eller kexchoklad tex.
Det är sött som registreras.
Vill man äta godis så finns det så många alternativ som har mer hälsofrämjande i sig o inga konserveringsmedel, inga smaksättare utan rena smaker!
Är det värt att äta så ät o njut!
/Mia Ånemyr
Hur kan jag hjälpa dig ”Klicka här”