Crunchig Kokos Müsli naturligt sötad

Crunchig Kokos Müsli naturligt sötad!
Ät hemmagjord müsli till fil, naturell keso, kesella eller kvarg

Gott  att göra egen musli att äta hemma eller ta med på vägen. Portionsförpackad i väskan till turkiska yoghurten eller keson. Eller vad du vill äta till.

Ingredienser:
5 dl havregryn
2 dl bovete
0.75 dl pumpakärnor
0.75 dl solroskärnor
1.5 dl valnötter
0.5 dl kokos
1 msk kardemumma
Till crunchet:
Blanda 0.75 dl vatten med 0.5 dl solrosolja. Tillsätt flytande honung om du önskar lite sötare

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda allt och häll i en långpanna, gärna på bakplåtspapper. Häll över blandningen av vatten och olja.
Rosta mitt i ugnen ca 30 minuter. Rör om då och då.
Förvara i tätslutande burk. Förpacka gärna i portionsförpackningar så du lätt har klart att ta med på vägen mellan dagens destinationer mellan mål på väg, det är en klurig bok

Gör dubbelsats med olika smaker så har du sparat tid och planerat för kommande veckor!
Ur HandBoken Mellanmål på väg. Inspirerande handbok.

Psst torka egen frukt och smaksätt müslin med. Även gott att ha i botten på cheesecake istället för söta digestivekex

 Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Hur kan jag hjälpa dig?
”Klicka här”