De flesta schemalägger sin arbetstid.

De flesta schemalägger sin arbetstid.

Helg har jag aldrig förstått mig på. Brukar säga att det kommer från den tiden jag arbetade inom sjukvården. Sedan jag startade företaget 2006 tog jag det med mig så jag schemalägger allt. De flesta schemalägger sin arbetstid.

Tips att göra tvärtom.

För att kunna leverera på topp schemalägger jag egenvård, tid för matlagning, söndag morgon för minst 4 dagar, planerar vilka tider jag jobbar med de olika delar jag har igång.
Så vad har jag igång då?

 • Affärsutveckling inom relationsmarknadsföring – Läs mer här
 • Driver Sluta Banta – Börja Leva med podcast, föreläsningar, workshops, unik del för obesitas, – Läs mer här
 • Författare till 3 böcker, 2 upplagor med olika isbnr Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok natruligt gott. Handböcker vem är du vart ska du med ditt liv? Var inte på väg från dig själv. Barnen gör som vuxna gör så hur gör vuxna. Läs mer här

  Vem är jag då? Jag har provat att äta ihjäl mig, jag har provat att banta ihjäl mig. För jag trodde att blir jag bara smal så kommer jag bli lycklig. Det är 2 helt olika saker. Har jag lärt mig den hårda vägen. Ingen är sin vikt! Om mig, yrkeserfarenheter, utbildningar, referenser & media – Läs mer här 

  Var rädd om dig!
  Trevlig Business helg /
  Mia på Sileo –
  info@miaanemyr.se

Varumärket Kylskåpsröj med SpisaBra ligger vilande. Men jag delar regelbundet en del recpet och Mias planeringstips i delen recept & kost / planering i bloggen!

 never giv up – Det är ditt liv!