Det dolda sockret!

Det dolda sockret!

Socker finns i mängder av det som stoppas i kundvagnen. Här behöver konsumenterna bli mer vaksam i sitt handlande så länge det mesta inte tillagas från grunden. Det dolda sockret finns överallt.

Sätt dig inte i karrantän utan att se över livsstilsvanorna.
Det kommer en tid EFTER detta. Det är ingen annan är varje individ som ska reda ut detta. Stanna upp NU och se dig i spegeln se dig för den du är!! Lura inte någon annan. Du lurar dig själv – Sätt av tid att Börja Leva ditt liv NU!!

Gör du egna smaksatta yoghurtar eller köper du färdig?
Här är en stor bov, det dolda sockret. Du finner även mängder med varor där det står ”utan tillsatt socker”? Vad har de då tillsatt istället? Läs och välj om du är värd att äta detta. När matdagböcker kommer in så hittas det både fördiga hårda smörgåsar i papper, barnmatsburkar och små smörgåsar med färdigt pålägg ur tub /ask. Proppat med allt annat än näringsrik kost. Många äter sig till näringsbrist! 

Att även ge det till sina barn & barnbarn känns tufft men det ansvarar vuxna för. Här behövs debatt och fler som vågar säga nej tack, det avstår vår familj ifrån. Vi lagar mat själv från grunden i vår familj. Hör dig själv säga detta NU!!  54% av befolkningen i Sverige, är idag överviktig och feta,, livsstilshälsan är allas ansvar.

Det är inte svårt, gör det enkelt utgå i från matplan då blir det betydligt enklare att hitta dygnsintaget för varje individ i familjen:
Fyll på till övriga måltider (matlådor) & byt ut om andra tillbehör önskas.

Hur handlingen går till  styrs av budget, delmål & målsättning i din livsstil.

Vill du bli både Mat, miljö & ekonomismart så handlar du bästa vara till lägsta pris. Fyll frysen med egen snabbmat & matlådor. Du lever i enlighet med livshjulets delar som finns i boken Mellanmål på väg, i Sluta Banta – Börja Leva omstartskalendern.  

När man är fördig med böckerna och omstartskalendern så finns individuellt upplägg se Kom i gång tjänsterna HÄR 

Skapar kontroll över familjens livsstil. ALLA har råd att äta BRA MAT!!
Familjens matkostnad blir ca 4 000 kr / Månad. Börja idag, säg nej tack till det söta & Ja tack till hälsan.

 – Mia Ånemyr 

Har du någon fråga, synpunkt eller idé?
Maila på info@miaanemyr.se
Varje måndag och onsdag kl 12,00-13,00
finns jag på telefon och besvarar frågor om vad jag kan hjälpa dig med.
Telefonr:
0706-204 206
Övrig tid träffas jag på mailen info@miaanemyr.se

Mia Ånemyr
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott,