Ditt mindset din framgångsväg

”Ditt mindset din framgångsväg”
~ Att mata hjärnan med det som önskas växa är avgörande framgång. Vad framgång är för varje individ är olika.
~ Matas hjärnan med vikt ges den mindre framgång i hållbar utveckling.
~ Matas hjärnan med attityd ”han inte” det drog över i tid. Självledarskap, din tid de 24 timmar som ges dagligen. Ansvarig är individen att fylla dagen med det som ger det människan söker.
~ Kan vara obekvämt, att ta makten över livet. Det egna livets utveckling.
~ Mindset är så mycket mer än många anar.

~ Fel väder? Äter hur som bara för det är helg? Har ej råd, ät upp maten, för alla andra…..osv…. Alla kan förändra.

Forskning visar att människor med ett dynamiskt tänkesätt (Growth Mindset) är bättre på att ”kämpa” sig igenom utmaningar, medan personer med ett statiskt tänkesätt (Fixed Mindset) stannar i komfortzonen och skyller på bristande talang.

Det är aldrig försent att anamma ett tänkesätt som tillåter dig att växa som människa.

Vill du få ut mer av livet? ”Livet börjar där din trygghetszon slutar”
☆ Steg för steg att lyckas – på Sileo som är latinska ordet för förändra finns lösningar, jag Mia arbetar lösningsfokuserat genom att lyssna på dig och så tar vi fram en plan för hur du ska lyckas, GÖRA ditt liv hållbart!
☆Vill du bli mer av den du är? bättre mamma? mormor? farmor? smartare måltidsplanering fylld med energi som skapar glädje i livet? ”Ja hjälp mig på den vägen”
☆ Vill du veta mer om dig och varför du är där du är idag? Kan jag hjälpa dig finna vägen fram till nästa korsning. I varje korsning växer Mindset starkare, yes⏰💰💗 ”Ja hjälp mig på den vägen, varför blir det inte som jag vill”

Läs I JAGFORM ☆ Jag vill ☆ jag kan ☆ jag Gör ~ Det som får Mindset att växa i dig
☆ Din framgångsväg ☆ framgångsväg ~ HandBoken Mellanmål på väg i den finns korta avsnitt hur man kan börja Leva mer i kontinuitet ☆ förändra kunskaper, har man den handboken finns kort avsnitt i hållbara livsstilsdelen, starten i boken, att förändra hur man planerar, när man planerar osv..

I mitt förra liv var det orättvist trodde jag innan kunskaper infann sig att ju mer man tränar ju mer kan man lära. Då fick jag fart att träna träna träna, öva öva öva. Övar dagligen och det är det jag delar generöst i bloggen i bilder på instagram tex hur jag planerar under veckan för att laga veckans huvudmåltider på söndag och tar reda på det, som blivit kvar på torsdag. /Rester helt valig mat/ Det är inte mitt jobb att laga mat på söndag, jag vill bara visa jag man kan läsa om man vill, så klart, vill man ej så kommer det ju ej heller aldrig att gå lära in den metoden! 

Finns problem finns lösning ☆ vi arbetar lösningsfokuserat inom livskompetens
Har du startat ett hälsosammare liv – om och om igen – sett dig själv misslyckas av olika anledningar – om och om igen?
Vill du Börja Leva istället?
Då är detta något för dig!
Börja Leva ditt Liv genom att skapa nytt Mindset

Vi hörs!
Sol Mia Entreprenör, författare & föreläsare på Sileo
☎️ 0706-204 206
🖥Www.miaanemyr.se
📧 Info@miaanemyr.se

Läs gärna Storyn bakom Entreprenören Lev Ditt Liv Mia Ånemyr