Dragonbakad kycklingfilé
- 5-6 hg Kycklingfilé
- 2-3 msk Dragon
- 100 gram Rädisor
- 1 st Liten Vattenmelon
- 1 st Purjolök eller stjälklök
- ½ dl Rapsolja
- ½ dl Vatten
- 6-8 st Potatis
- 1 st Rödlök eller valfri sort
- 4 st Tomater
- 1 dl Oliver gröna/svarta
- Salt & Grovmalen svartpeppar
- Serveringstips! Potatissallad
- 7-8 hg Potatis
Dragonbakad kycklingfilé med potatissalllad!
- Gör en marinad på vatten, olja, dragon, salt & svartpeppar.
- Lägg kycklingbitarna i en ugnsform.
- Pensla på marinaden, grädda i mitten av ugnen på ca 175-200 grader i ca 18-25 minuter.
- Skär och skiva upp melon, rädisor och lök, lägg på fat. Vi äter med alla sinnen så gör det vackert för ögat.
- Koka potatis.
- Gör en sallad på oliver, rödlök och tomater. När potatisen är klar skär upp den och blanda i salladen. Blanda gärna i ett par matskedar pesto.