Dragonbakad kycklingfilé

Dragonbakad kycklingfilé

  • 5-6 hg Kycklingfilé
  • 2-3 msk Dragon
  • 100 gram Rädisor
  • st Liten Vattenmelon
  • st Purjolök eller stjälklök
  • ½ dl Rapsolja
  • ½ dl Vatten
  • 6-8 st Potatis
  • st Rödlök eller valfri sort
  • st Tomater
  • dl Oliver gröna/svarta
  • Salt & Grovmalen svartpeppar
  • Serveringstips! Potatissallad
  • 7-8 hg Potatis

Dragonbakad kycklingfilé med potatissalllad!

  1. Gör en marinad på vatten, olja, dragon, salt & svartpeppar.
  2. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform.
  3. Pensla på marinaden, grädda i mitten av ugnen på ca 175-200 grader i ca 18-25 minuter.
  4. Skär och skiva upp melon, rädisor och lök, lägg på fat. Vi äter med alla sinnen så gör det vackert för ögat.
  5. Koka potatis.
  6. Gör en sallad på oliver, rödlök och tomater. När potatisen är klar skär upp den och blanda i salladen. Blanda  gärna i ett par matskedar pesto.

Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –