Driv livet som ett företag! 

Driv livet som ett företag! 
Många människor önskar andra resultat i livet men väldigt få är det som gör det som behöver GÖRAS för att komma dit, till sitt Varför! Att fortsätta göra som alltid, och förävnta sig andra resultat är ett bra sätt att lura sitt egna jag! Inget kommer att förändra över tid!

Genom punkterna här nedan och att sätta ner foten och ta livet på allvar.
Sluta med offermentaliteten, går bätre för andra…. har inte tid!
Det här är rädslor som kommer och de flesta tror på dem…. Börjar tro på dig själv, och gör det du behöver göra dagligen för din varaktiga hälsa. – Todolistan för dagen ett verktyg som spänner över livskompetensens delar – Att börja med allt på samma gång är sällan smart. Det är ingen kur utan att skapa ett nytt sätt att leva och leva hållbart med full koll på vad det kan innebära för alla.

Livskompetensens delar innehåller Ekonomi -Boende – Personlig utveckling – Kost – Fysisk aktivitet – Relationer – Familj – Egen tid – Dessa områden är stora som sedan kan bryas ner i det oändliga

Steg för steg dag för dag! Att välja ut 1 område och börja- Som tex Ekonomi, att se över er ekonomi, vad finns att förändra? Inkomster och utgifter?
Så jobbar du stegvis med dig själv och din familj, tills ni har kommit till en nivå ni är supernöjda med.

Då kommer man till att börja underhålla, varje vecka.
Varaktig hälsa kommer ej av sig själv. Den kommer genom dig och dina förändringar. Många hör ju så klart av sig och undrar om det är så att det inte tar mer än 90 minuter att laga veckans buffé på ca 24 måltider! Det tar ca 90 minuter varje söndag morgon att tilllaga alla veckans ca 24 måltider, men missa inte att det är träningen som skapar kontinutet. Maten är slutstation brukar jag säga Station Ö. Man börjar med A – Ö Maten är något man äter, alla varför och hur bör tas om hand innan. Innan handling bör budget finnas. Sen när tillagningen ska göras bör det finnas för antal?

Vi ger dig nycklarna till att börja förändra tänket och börja tänka om, tänka nytt och förändringstrappans steg är ett dagligt åtagandel ivet ut!
Driv livet som ett företag!

 • Bra att ha hemma:
  Komplettera inköpslistan:
  Vad finns för budget?
  Har du råd att kasta helt vanlig mat. Smidigt att göra en vecko/månadsplanering så du har bra mat hela månaden.
 • Planering är A-O:
  Med bättre planering och framförhållning skapar du bra hälsa. Dessutom leder det oftast till bättre ekonomi och mer tid att göra roliga saker på. 
 • Bli mat & miljösmart  – Matsvinns rik
 • Fysisk aktivitet – Rörelseglädje!
  Planera in den varje vecka och glöm inte att den bästa fysiska aktivitet är den som du utför efter dig och dina förutsättningar.
 • Stresshantering – Minska stressen öka hälsan
  Genom planering i livet minskar stressen. Todolistan för dagen där veckoplanering av kost & livsstil finns med och att sedan vara den trogen dagligen i act…
  Att sätta realistiska delmål/mål för dig/din familj så det blir hållbart dagligen det är en fantastisk friskvårdsutbildning.

/Mia på företaget miaanemyr.se

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”