Dyslexi

Dyslexi, svårigheter att lära sig stava rätt och läsa. Det har inget med inteligens att göra.
Så viktigt att lyfta dessa handikapp,extra viktigt isamband med Dyslexiveckan. 2009, startade jag en blogg för att sprida att det går att göra det man drömmer om oavsett hinder – Min idé i livet att smitta andra att GÖRA det man drömmer om. Allt du vill göra kan du göra♡

~ Tankar från köket!

~ Slå ej på felstavningar, det kan finnas orsaker. Fråga istället om du kan bidra positiv på något sätt. När jag började blogga var det mer fokus i vissa inlägg på hur stavningen var. Budskapet är avgörande, är det inget som intresserar så kan man lämna säger jag. vill man ej förändra något isitt liv då är det kansek tom jobbigt att följa med Sileo, som är förändra och starta om på latin.
~ Skriv, skriv, det är inga fel. Vill du starta en blogg, GÖR DET, vill du skriva bok, GÖR Det. Vill du jobba online, GÖR Det budskapet slår igenom.
Det du vill från hjärtat, går oftast ej att missa.
~ Hjälpmedel finns ett som jag använder dagligen är Legimus ett verktyg som man får genom biblioteket – Kontakta närmaste bibliotek för att få hjälp med detta. Hur har det hjälpt mig? Massor bla när jag läste på Humanova ACT studerade jag med Legiums appen som läste boken och jag följde med i pappersboken och kunde på det sättet gå utbildningen.
Jag har gett ut 3 böcker, då jobbar jag med redaktör som skriver och läser så det blir rätt! Bloggens syfte inspirera andra att GÖRA inom den del i livskompetens som man är redo att ta tag i.
Dyslexiförbundet kommer man smidigt till HÄR
Så här lät det från min fd påverkansgrupp….👇
~ Hur ska du kunna? Vem ska skriva i bloggen, ska du anställa någon. Va, ska du ge ut bok, hur ska du kunna….Så lät det i dåtiden. Dessa finns ej kvar i mitt liv det fick ej plats längre för jag kan leva utan dem!!!
Skulle jag , Mia lyssnat på dem, varför!

Okunskapen är så stor i samhället om samsjuklighet på olika sätt. Sträck fram en hand, istället för att låta hjärnan prata innan den tänkt klart!

DET Är oerhört många vuxna som lever med Dyslexi, jag är en av dem! Jag har ett fantastiskt bildminne, ser i serier och sätter ord utifrån bilderna jag får i huvudet – Ofta ser jag starten och hela vägen till slutet. Både uppifrån och sidledes, snabbt går det och jag är stolt. Att använda sina hinder till motivation och drivkraft är magi, kan jag skapa magi kan du!

Tack för att du läste ända hit!  📚⏰🔑🖥
– 2003 sa jag upp mig från min fasta anställning i Stockholms stad rätt skadad av dåtiden, Tacksam att sedan dess styra min egen tid och arbeta online sedan 2010.

👉Känner du någon med Dyslexi? berätta att de är hur bra som helst, 
Hur kan jag hjälpa dig?
Klicka här
🌼 Sol Mia Ånemyr
Entreprenör, föreläsare & författare
Ring! ☎️0706-204 206
Maila📧Info@miaanemyr.se
Mitt visitkort, jag valde att byta väg, jag gjorde en Sileo
Skriven med mitt Barnbarn , vi vill visa det naturligt goda i livet . Mitt budskap är Barn gör inte som vi säger utan som vi gör ! Så hur gör du?