Efter flera år som säljare är jag tillbaks i egen regi

Efter flera år som ”säljare” är jag tillbaks i egen regi. En kort resumé från mig till dig som troget följer mig. Ni är fantastiska. 

När mina barn växte upp var jag sjukligt överviktig, Jojobantare, sockerknarkare, smörgåsätare, kakmonster blev tjockare för varje bantningsförsök.. maj 1994 träffade jag företagsläkaren på min dåvarande arbetsplats inom vården. Han rek mig då överviktskirurgi. Han berättade även att jag skulle bli smal.. lätt enkelt att tacka ja. Det vi missade var att ta reda på VARFÖR jag var Sjukligtöverviktig.

Det går inte att överviktsoperera bort sockermissbruk. Att äta sönder sin egna överviktsop och utveckla bulimi, anemi, vitaminbrist i jakten på platt mage.  Uvecklade kronisk smärta. Det var min traumatiska uppväxt som kom ikapp, ingen resa jag önskar någon.

6 år efter den första överviktsopen gjordes nästa. Viktminskning och viktökning. 2002 bestämde jag mig på riktigt att hitta min framgångsväg. Se framsidan på Mellanmål på väg, vem är jaget? vart ska jaget?
Slutade inom sjukvården, började arbetade på personalavdelning. 2003 sa jag upp mig. Fortsatte utbilda mig inom personlig ledarskap, entreprenörskap, kostrådgivare, hälsoinspiratör, Transaktionanalys, ACT blev ung mormor. En gåva. Det jag ej kunde ge mina barn för fokus var ”Blir jag bara smal sååååBLIR JAG LYCKLIG”… blev början på ett liv jag inte trodde fanns.
Med ansvar till mitt liv och vad jag äter dagligen finns bara möjligheter. Min bästa läromästare är min medförfattare & MITT barnbarn ❤ oavsett vilken väg någon tar i sin framgångsväg. Ställ dig alltid frågan Varför? Lyssna på svaret…..

Efter flera år som säljare är jag tillbaks i egen regi. Med ny hemsida  & föreläsningar mm.

Skillnaden mellan Friskvård, egenvård & Sjukvård rekommenderar jag alla att lära sig. Ett smart sätt att få insikt i vad du kommer få betala själv & vad som ingår hos vården om du väljer överviktsop som behandling mot din sjukliga fetma. Ta reda på allt.
Tro inte på någon än dig själv. Det finns en del i bloggen på nya hemsidan som riktar sig till överviktsopererade.
För övrigt är fokus på familjehälsa. Bli VD i ditt liv ❤ Bli en bra förebild för dig, dina barn och din påverkansgrupp.

Vi ses och hörs. Efter flera år som säljare är jag tillbaks i egen regi igen. Egenföretagare sedan 2003 med avstickare för säljuppdrags som är avslutat sedan en tid tillbaks.

Frågor & funderingar välkomnas på kostnadsfri telefonrådgivning.
Måndag, tisdag, onsdag, fredag kl 08.00-09.00
Söndag Kl 20.00-20.45

Med värme Mia Ånemyr
mia.anemyr@gmail.com