Ekonomi!

Ekonomi läran om hushållande med begränsade resurser i ett tillstånd av knapphet. Med knapphet menas att tillgängliga resurser är begränsade i förhållande till totala önskemål och behov.

Mindre pengar i plånboken skapar stress hos många och stress är den största orsaken till ohälsa!
Genom att skapa struktur i budgeten för faktiska utgifter kommer du att lägga grund till det jag kallar. Ekonomismarta lösningar genom planering A-O.

Handboken Mellanmål på väg fylld med listor, hur ett kök bör vara rustat. Sedan hur man kan göra nya måltider på veckans kvarvarande mat. Handboken nominerades i Svenska Måltidsakademin klassen vardagsmat. Du kunde även se mig medverka i TV4  hur man planerar i kylen och frysen. Kort och gott ekonomismart lifestyle. 

Ekomomi är ett oerhört stor område här kommer jag samla det jag arbetar med som har med Ekonomi att göra! 

Att ta ansvar över livet kan man säga är ekonomi. Har du råd att bli sjuk? Att bli kroniskt frisk istället för kroniskt sjuk.?

Driva livet som ett företag hälsofrämjande
Som författare vill jag inspirera och utbilda
Tid är pengar. Arbeta hemifrån

Väl mött!
Lev DITT LIV Mia Ånemyr 

Författare, Entreprenör inom livsstilshälsa & entreprenörskap, utbildad ekonomi/lönehandläggare, ekonomi coach. Arbetat fackligt under många år med lagar och avtal innan jag startade eget. Som konsult i företaget har jag arbetat som uthyrd inom ekonomi, även några år med Charlie Söderbert på Balansekonomi AB 

Forever Business Owner, sedan 2002

Telefon: 0706 – 204 206
Mail info@miaanemyr.se

2003 gick jag till chefen & sa upp mig, vägen därifrån kan man läsa mera om ”Klicka här”