Entreprenören Bjarne med fokus på att tjäna pengar

En presentation av företaget Neora & jag bestämde mig för att bli partner.

Hej Bjarne här!

Vad fint att du besöker min inovativa Business verksamhet.

Vad var det som gjorde att jag startade?

Låt mig berätta för dig…..

-Vad var det som gjorde att jag tog beslut att starta?
Jag hade sökt någonting att sysselsätta mig med, som även kunde inbringa en inkomst på sidan av mitt ordinarie arbete, med Neoras produkter väcktes en nyfikenhet hos mig angående antiage effekter, som skulle visas sig stämma väl in. Och med resultat utav nattkrämen som jag provade blev beslutet enklare att där med att ta steget in i businessen.
– Antal timmar i veckan jag prioriterar för min vinst i min business är i dagsläget ca 7 timmar, som jag kan fördela under veckan i stort sett som jag vill.
–  Favoritprodukten är Nattkrämen, jag har inte så mycket erfarenheter från natt och dagkrämer, men känner mig ändå väldigt bekväm med att applicera nattkrämen innan jag sover, eftersom den inte kladdar och den får en stramande effekt vilket gör att man känner att den gör verklig nytta och ger resultat.
– När jag ej prioriterar Neora arbetar jag som layoutare på distans åt ett företag i södra Sverige, och på fritiden gillar jag att vara med min familj, och värdesätter all min tid med dem väldigt högt, vad det än innebär aktiviteter så som fiske, matlagning, bakning, bärplockning, vara med barn och barnbarn, auktioner, loppisar m.m. Så kan jag även sköta min Business, från telefon.
–  Jag söker dig som brinner för att göra skillnad för, dig & andra människor & vill tjäna extra i form av allt från företagets produkter upp till Gratis varje månad, bil eller tjäna vad du drömmer om! 
Och vill arbeta med ett glatt gäng där vi alla peppar och gläds över varandras framgångar.
Jobba från din telefon!
Månadens Erbjudande - Här!

Jag finns här för dig!

Namn: Bjarne Hansson
E-handelsplattform Välkommen  
Följ mig på instagram
Telefon: 0760-29 49 63
Mail: Klicka här