Entreprenören Marie ville tjäna produkter gratis och skapa en sidoinkomst

Att  använda produkterna och dela med mig av mina resultat till andra, samtidigt som jag kunde tjäna Gratis produkter och skapa en sidoinkomst…

Hej Marie här!

Vad fint att du besöker min inovativa Business verksamhet.

Vad var det som gjorde att jag startade?

Låt mig berätta för dig…..

-Vad var det som gjorde att jag tog beslut att starta?

Jag har alltid brunnit för hälsa och skönhet. Särskilt när det handlar om naturliga råvaror. Jag upptäckte att Neoras produkter var helt fantastiska. Äkta och med verkliga och synbara resultat. Jag såg även en möjlighet med Neora att kunna förena nytta med nöje. 

-I dagsläget spenderar jag mellan 5-7 tim per vecka för arbete med Neora, för att nå min vinst varje månad.

-Favorit produkten är ?  EHT tabletten. Dom hjälper mig numera att studsa upp på morgonen utan problem. Jag sover så mycket bättre och känner mig utvilad varje morgon. Även om det blivit färre timmar någon natt. EHY Molekylen bidrar till bättre fokus, bättre minne och mer energi på dagarna. Så EHT glömmer jag aldrig bort att ta på morgonen. En tablett om dagen med unika egenskaper som verkligen boostar hjärnan.

-När jag ej prioriterar Neora! Abetar jag heltid på förskola i samma by som jag bor, med äldrebarn, 3-5 åringar. Så dagarna är aktiva och fullt sysselsatta med olika aktiviteter. På min fritid så är jag ute i naturen, utför yoga, håller i Reikikurser på distans och är tillsammans med mina barn, sambo och familj så mycket som möjligt. Så att sköta min business i Neora via telefon passar mig perfekt. 
–   Jag söker dig som brinner för att göra skillnad för, dig & andra människor & vill tjäna extra i form av allt från företagets produkter upp till Gratis varje månad, eller mer! 
Och vill arbeta med ett glatt gäng där vi alla peppar och gläds över varandras framgångar.

Månadens Erbjudande - Här

Jag finns här för dig!

Namn: Marie Söderberg
E-handelsplattform: Välkommen 
Följ mig gärna på Instagram  
FB: Neora- Marie Söderberg
Telefon: 0705398747
Mail: Klicka här