Får ofta frågan, är du aldrig ledig

Får ofta frågan, är du aldrig ledig
Morgonstunden den bästa 💪 vad gör jag när jag inte är på ”kontoret” ler….. får ofta frågan, är du aldrig ledig 😍 livet som entreprenör & författare är fritt under eget ansvar. Jag gör ju allt själv som jag utbildningar i.
När jag är utloggad gör jag allt som pågår i de olika affärsbenen på företaget. Bloggen går programmerad, det tickar dagligen ut uppdateringar eller nya inlägg.. Mias planeringstips i livshjulet delar.. dessa bara snurrar, som vi just nu har kört i Podden Sluta Banta Börja Leva 🌞
Tanke blir handling, som skapar nya resultat. Allas liv kan bli hållbara hälsosamma & planerade!
Sedan jag fattade var framgång var i mitt liv här det gått skapligt  1998 hade vi kommunal hemhjälp & jag var så sjuk att jag bara kunde fokusera på äta, kräkas, sova & 2 onödiga överviktsoperationer i bagaget vände jag tanken….
Jag ville LEVA. Här finns nycklarna tanke blev handling & att acceptans var nödvändigt i den jakt jag hade,, då.
Så när jag är utloggad jobbar jag med mitt hållbara hälsosamma liv.
Med alla delar se bilden! Detta hjul lever & arbetar jag!! 


Inom ACT finns många affirmationer jag lever efter #7dagarsupplägg avslutar på lördagar, startar ny vecka på söndag planerad ja. Allt från lördag till lördag i minst 7 dagar.jag väljer ”förenkla livet & få tid att leva mitt liv.
Telefontider för att underlätta, på FB har jag upplagt struktur på de olika affärsbenen.

  • Offentlig FB sida den representerar hela företaget Mia Ånemyr  ”Här finns den”
  • Sluta Banta – Börja Leva något man gör, här hittas podden, utbildningar, föreläsningar, workshops mm. Vägen till personligt vuxet ledarskap. Kort o gott ansvar för det egna livet och hur man förmedlar sig till barn. Barn gör som vuxna gör så hur gör alla vuxna? Detta är en stor komplex bit. Många fastnar i vikten men ingen är sin siffra på vågen. Tänk hur du förmedlar ditt liv till de dina… ör det hållbart ? så kör på. Svarar du nej? ta steget….. ”Här finns gruppen Sluta Banta – Börja Leva”
  • Antiage – online Neora – Sileo här finns allt man behöver för att förändra sitt liv. Från kundprogram till att investera i ditt liv. Är du pionjär och nyfiken på medicinsk vetenskaplig forskning på nervcellsnivå? Då finns kostnadsfria föreläsningar & zoom information och en FB del ”HÄR”
  • Hälsofrämjande samarbeten har ingen egen fb del de finns på den offentliga fb delen den första i denna lista och i bloggens del hälsofrämjande samarbeten samt erbjudanden
  • Så finns det en del som ligger vilande hälsosamma veckomenyer Kylskåpsröj har egen fb del. I bloggen finns recept ”smakprov” vill man utbilda sig att leva hållbart går denna att boka individuellt och heter Kom i gång hemma är en workshops med efterföljande konsultationer  under 7 veckor.
  • Är du överviktsopererad så är allt även för er. Jag gör ingen skillnad på människor förutom att jag har lärt mig under alla år jag arbetat med er som är överviktsopererad… att det är mycket skam & många som inte berättar att man gör denna behandling….. intressant. Det är ju inget annat än en behandling sedan är det allas ansvar att förändra. Tänkvärt. Finns en grupp se offentliga fb sidan.. finns delar i bloggen också1
Gör det du behöver så lovar jag att du frigör energi som du kan riktas om till dig.
Hur frisk kan du bli i din Framgångsväg? Detta finns i podden och bloggen samt i bokpaketen..

Funder , lyssna på Podden & njut av ditt liv du med 
Så nu är jag i tvättstugan 5 maskiner klar, sen tar jag steget till nästa punkt i dagens todolista..
🙏🌟🙏 
Med värme Mia på Sileo
Hemsidan är basen i företaget med meny. Under kontakt hittar man hur man kan kontakta mig o de som jag arbetar med!
https://miaanemyr.se/kontakt/
Www.miaanemyr.se

#gördetdagligen #gördetnu #slutabantaborjaleva #levnu #blidittbästajag#mellanmålpåväg #adrianskalasboknaturligtgott #lifeaftergastricbypass #påtbara #friskvård #entreprenör #överviktsopererad #antiage 

Suta Banta – Börja Leva ditt liv idag