Får ofta frågan, är du aldrig ledig

Får ofta frågan, är du aldrig ledig
Morgonstunden den bästa 💪 vad gör jag när jag inte är på ”kontoret” ler….. får ofta frågan, är du aldrig ledig 😍 livet som entreprenör & författare är fritt under eget ansvar. Jag gör ju allt själv som jag utbildningar i.
När jag är utloggad gör jag allt som pågår i de olika affärsbenen på företaget. Bloggen går programmerad, det tickar dagligen ut uppdateringar eller nya inlägg.. Mias planeringstips i livshjulet delar.. dessa bara snurrar, som vi just nu har kört i Podden Sluta Banta Börja Leva 🌞
Tanke blir handling, som skapar nya resultat. Allas liv kan bli hållbara hälsosamma & planerade!
Sedan jag fattade var framgång var i mitt liv här det gått skapligt  1998 hade vi kommunal hemhjälp & jag var så sjuk att jag bara kunde fokusera på äta, kräkas, sova & 2 onödiga överviktsoperationer i bagaget vände jag tanken….
Jag ville LEVA. Här finns nycklarna tanke blev handling & att acceptans var nödvändigt i den jakt jag hade,, då.
Så när jag är utloggad jobbar jag med mitt hållbara hälsosamma liv.
Med alla delar se bilden! Detta hjul lever & arbetar jag!! 


Inom ACT finns många affirmationer jag lever efter #7dagarsupplägg avslutar på lördagar, startar ny vecka på söndag planerad ja. Allt från lördag till lördag i minst 7 dagar.jag väljer ”förenkla livet & få tid att leva mitt liv.

Gör det du behöver så lovar jag att du frigör energi som du kan riktas om till dig.
Hur frisk kan du bli i din Framgångsväg? 
Funder , lyssna på Podden & njut av ditt liv du med 
Så nu är jag i tvättstugan 5 maskiner klar, sen tar jag steget till nästa punkt i dagens todolista..

Lev och njut!
/Mia Ånemyr

Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här”