Färdigbantat? dax att börja Leva livet

Sluta Banta Börja Leva! 
Den kunskap & långa erfarenhet av kostfrågor & Livsstilsfrågor jag har arbetat mig till.. så har det blivit några koncept under åren. 

Jag var 32 år och småbarnsmamma när jag vågade ta mitt steg & börja Leva mitt liv, sluta BANTA & ta reda på varföret i mitt liv.

Boken Mellanmål på väg fungerar idag som mitt visitkort. Den handlar om allt jag arbetar med & brinner för.

~ SpisaBra är ett större perspektiv med mat & miljösmarta lösningar för smarta som vill bli smartare. Det är inte dyrare att äta kvalitet. Det beror på personligt ledarskap, budget & kunskap om kost & näringslära. Ingår i Sluta Banta Börja Leva är förhållningssättet till kost och allt hur man gör? verktygen kommer i handboken Sluta Banta Börja Leva!

Små steg dag för dag blir år till slut.

Banta vet vi är korta lösningar. Som ofta leder till mer misslyckanden. Ansvar är motstånd. Motstånd är framgång i livets resa. Ingen är sin vikt. Barn gör som vuxna gör. Inte som vuxna säger! 
Sluta Banta – Börja Leva! Livshjulets olika delar innifrån och ut i med & motgång. Som livet. Rakt Till nästa korsning. Genom kunskap blir livet mer värt att leva. Då vikt är till mångt och mycket ett resultat på dåtidens okunskap som vi vet inte fungerar.

Ät mindre & rör dig mer.. skapa mer liv att leva i nuet med självmedkänsla

❤❤

Kram & Kärlek
Mia Ånemyr
Författare & Hälsoleverantör 
#slutabantaborjaleva #föralla#personligtledarskap #friskvård #hälsosam#barnenvårframtid #kostfrågor #dieter#ohälsa #fetma #folkhälsa #övervikt#matsmart #miljösmart #tidärpengar#livsstil #stigma