Fläskkarré med svampsås

Fläskkarré med svampsås

Går lika bra att använda fläskytterfilé eller det som finns och är bra val för er

  • ca 1 kg Fläskkarré i skivor eller bit
  • 150 gram Champinjoner eller valfri svamp
  • Salt & Svartpeppar
  • st Citron
  • Basilika
  • st Gul paprika eller valfri färg
  • 1-2 dl Vatten till skyn eller grädde
  • Serveringstips!
  • dl Råris
  • msk Gurkmeja
  1. Stek karrén i skivor
  2. Bryn löken, svampen och paprikan.
  3. Tillsätt en skvätt vatten/grädde för god sky och krydda
  4. Koka råris enligt anvisning på förpackningen, gärna i gurkmeja
  5. Utgå alltid ifrån det som finns i skåpen

Ät och njut!
/Mia Ånemyr

Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här”