Forever Aloe MPD 2X Ultra

Forever Aloe MPD 2X Ultra !
Som miljönörd vill jag verkligen slå ett EXTRA slag för MPD, dagligen används denna och lika imponerad vareviga gång.
På bilden till häger där det ligger en sprutflaska med MPD tvättat soffan super rent, använder den häromdagen och diskade kristallglasen, skinande blanka. Tvättar med den sedan så många år så jag tappat räkningen….. dessutom så slipper man att använda sköljmedel…

Det är i sig ej skinande blankt jag vill komma till….
Utan att det ger så mycket tillbaka. som
Slipper ha fulla skåpet med flaskor, isätllet för som det var innan olika flaskor till olika delar av städning/tvätt – Med MPD 1 flaska + sprayflaska.
Det är ekomomiskt – 1 flaska räcker till ca 180 tvättar om man räknar 1 flaska mot tvättar det blir massor av pengar till annat.

Vad kostar MPD? Olika priser, bästa pris genom att handa direkt online av föetagt och man har då så klart även den 90-dagars nöjd kund garanti som erbjuds –
”Klicka här” gå till Blir kund fyll i namn. adress och postadress. Välj vilken leveransväg, slutför genom att lägga produkt i varukorg, Betalning,man kan använda swish,inom 3-7 dagar bör varan finnas hos kunden för uthämtning på det postombud som valdes. Smidigt och sparar ännu mera tid för alla. Dessutom är frakten till lägre pris direkt av företaget än av oss.
VIP Ordrar över 500 kr, då  skickar vi extra bonus till på posten i form av miljövänliga trasan så snart varan är uthämtad till ett värde av 99 kr

Samt att vi erbjuder kostnadsfr rådgivning platsoberoende där vi svarar på frågor och berättar hur du får ut mest av produkten.

Vad skriver Forever om MPD?

Fixar hela hemmets rengöringsbehov – Forever Aloe MPD 2X Ultra är en effektiv och skonsam allrengöring med vår egen Aloe vera. Fungerar lika bra till all sorts tvätt och städning som till handdisk.

För vem? –Det här är en produkt för alla hem. Eftersom Forever Aloe MPD 2X Ultra är så mångsidig passar den extra bra för de som vill rensa bland antalet produkter som används i hushållet.

En produkt för all rengöring – Varje vecka använder vi mängder av olika rengöringsmedel. Vore det inte bra om vi istället kunde använda en och samma produkt till tvätt, disk, golv, ja till och med till badrummet? Det kan du. Med Forever Aloe MPD 2X Ultra. MPD är engelska och står för Multi Purpose Detergent, som betyder allrengöringsmedel. Och Forever MPD 2X Ultra är precis vad den heter: en effektiv och skonsam allrengöring att använda till allt.

För tvätt, städning och handdisk – Forever Aloe MPD 2X Ultra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2X Ultra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet. Den innehåller dessutom vår egen Aloe vera.

Med omtanke om miljön – Forever Aloe MPD 2X Ultra är fritt från fosfor. Alla ytaktiva ämnen, tensider, som ingår är lätt biologiskt nedbrytbara, vilket gör att negativ miljöpåverkan minskar. Forever Aloe MPD 2X Ultra innehåller heller inte några optiska vitmedel. Dessutom är produkten mycket koncentrerad, du behöver till exempel bara 10 ml till 5 liter vatten för allrengöring. Det gör att din produkt räcker länge, men också att vi sparar emballage och minskar vår miljöpåverkan.

Sedan 2001 använder företaget Mia Ånemyr Forevers produkter, även – En del i företaget. 
Den erfarenheten delas generöst till dig som söker hållbar livsstil.
Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”